Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 15:20

Σε περιπέτειες ο ΑΟΜ μετά την ισοπαλία στην Μύκονο.

aom-kos 1 2011

Για άλλο ένα ματς ο ΑΟ Μυκόνου δεν μπόρεσε να νικήσει κατώτερο (βαθμολογικά) αντίπαλο αφού και σήμερα έφερε ισοπαλία και μάλιστα εντός έδρας με αντίπαλο το Περιστερι.

Η ομάδα του Γιώργου Αθανασιάδη πλέον έχει μπει για τα καλά σε μεγάλα προβλήματα και δείχνει η κοιλιά που κάνει τον τελευταίο καιρό ότι συνεχίζεται.

Παρόλα αυτά οι κυκλαδίτες είχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν κατόρθωσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν τη νίκη, μένοντας στη 'λευκή' ισοπαλία με τους 'κοκκινόμαυρους'. Πλέον χαρακτηριστική είναι η φάση του 76ου λεπτού, όταν ο Παπασταθόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ξένου στο 90' με δεύτερη κίτρινη.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Μυκόνου θα κατακτήσει ένα εύκολο τρίποντο (στα χαρτιά) αφού το Καρλόβασι έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τον βοηθήσουν τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.

Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Μπουρνιάς, Μπαλής, Αργυρίου, Καρατζάς, Θεοδώρου (53' Ξένος), Κουκάς, Χίσα (65' Κουνάδης), Βαλαμούτης, Τσάλμας, Παπασταθόπουλος, Μουλάκης (88' Κεκελής)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Θωμάς, Συμεωνίδης, Χέλμης (46' Πλέστης Χρ.), Μπόσιος, Αθανασίου, Ελευθεριάδης (90' Λεβέντης), Μπονιάκος (88' Θανόπουλος), Μπέλης.

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares