Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 17:25

Παραλίγο τραγωδία στα Μελίσσια

melissia-pannaxiakos 25-4-2012-2

Ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο Μελισσίων, με την τοπική ομάδα και τον Πανναξιακό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με το 'πλούσιο' 3-3, ύστερα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, που καθήλωσε τους περίπου 300 φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Σε αγώνα με ελκυστική διακύμανση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α' ημίχρονο, βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 δέκα λεπτά πριν το φινάλε και εν τέλει έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται άτυχοι που πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας! Στο α' μέρος οι 'πράσινοι' είχαν την υπεροχή, την οποία μετουσίωσαν στο 28'. Ο Ρήγας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ξεγέλασε τον Θέμελη, για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του για το 1-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι νησιώτες ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Στάμου στην αντίπαλη περιοχή, όμως η υπερβολική... κραυγή του χαρισματικού άσου ίσως έπαιξε τον ρόλο της στην απόφαση του Βράκα (Εύβοιας) να του δείξει κίτρινη κάρτα για... θέατρο! Στην επανάληψη ο αγώνας πήρε... φωτιά! Μόλις στο 49' ο Τόσκας εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του νεαρού -και κατά τα άλλα πολύ καλού-Πυρένη, για να φέρει το ματς στα ίσια από κοντά. Σαν να μην έφτανε αυτό, οκτώ λεπτά αργότερα ο Στάμος έδωσε το προβάδισμα στον Πανναξιακό με ασύλλυπτη 'βολίδα' σε μακρινή εκτέλεση φάουλ, που έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων. Ολα έδειχναν ότι η πλάστιγγα είχε γείρει πλήρως προς την πλευρά των νησιωτών, που προηγούνταν, είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και, παράλληλα, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

paros-dolkas-epipla

Την Κυριακή ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει την Ρόδο στο ΔΑΚ και ελπίζει με την βοήθεια των φιλάθλων του που θα κατακλείσουν τις εξέδρες του Σταδίου, να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο για να περάσει στην βαθμολογία τους Δωδεκανήσιους.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: (Δήμος Κάβουρας) Πυρένης, Τζανετέας, Μανδύλης, Ιωσήπου, Παπαϊωάννου, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (91' Κοκκότης), Ρήγας, Ατσάλης (70' Γκαβούδης), Πλεξίδας (46' Νικόλα), Μποτωνάκης

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Βλαστός) Θέμελης, Καζανάς, Καρατέλιος, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Κολιούσης (46 Σουσούνης), Δήμας, Κουτελιέρης, Καρούσης, Στάμος (84 Κατσάνης), Σταματίου.

melissia-pannaxiakos 25-4-2012-1

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares