Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 17:31

Χρήστος Καφτηράνης: Εξτρά πριμ 20.000€ Ξενοκώστα και ενίσχυση του ρόστερ ενόψει Ευρώπης [vid]

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Χρήστος Καφτηράνης αισθάνεται δικαιωμένος από την προσπάθεια που έγινε στην ομάδα της Σύρου όλη τη σεζόν.

Το εντυπωσιακό φινάλε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ήταν η δικαίωση των κόπων αλλά και της μεγάλης προσπάθειεας που έγινε σε μία χρονιά που η ομάδα πέρασε δυσκολίες, άντεξε τον ανταγωνισμό και δοκιμάστηκε από τον covid-19 με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Καφτηράνη.

Ολα αυτά έμειναν πίσω και η ομάδα γύρισε στη Σύρο με την κούπα του Λιγκ Καπ. ο Καφτηράνης αναφέρθηκε στην «επόμενη ημέρα» λέγοντας πως ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας στην ομιλία του στους αθλητές υποσχέθηκε πριμ σε παίκτες και σταφ, υποσχέθηκε πως η ομάδα θα ενισχυθεί και θα βγει στην Ευρώπη.

Χρήστος Καφτηράνης: «Όλοι μας έχουμε χαρεί από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Οι δύο αγώνες του φάιναλ-4 θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας για πάντα. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα ήταν εξαιρετική. Ειλικρινά τόσα χρόνια στο βόλεϊ τέτοιο αγώνα δεν έχω δει.

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει στόχο να πάρουμε τουλάχιστον έναν τίτλο και να τερματίσουμε στο πρωτάθλημα ψηλά. Η σεζόν είναι επιτυχημένη για την ομάδα και μάλιστα μέσα από πολλά προβλήματα που υπήρχαν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Ασφαλώς όλες οι ομάδες αντιμετώπισαν προβλήματα και επηρεάστηκαν οι αθλητές. Το πρωτάθλημα δεν έγινε έτσι όπως το περιμέναμε».

Αναφερόμενος στους στόχους της επόμενης περιόδου υπογράμμισε: «Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Θα φροντίσουμε να την ενισχύσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αποκαλύπτοντας τι είπε ο κ. Πάνος Ξενοκώστας μετά τον τελικό επισήμανε: «Έδωσε εξτρά πριμ 20000 ευρώ στους παίκτες και το επιτελείο του Φοίνικα ΟΝΕΧ. Είπε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν η ομάδα να λάβει μέρος στην Ευρώπη, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί. Θεωρώ ότι και οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι καλύτερες την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες ημέρες κάνοντας ένα συμβούλιο με την ΕΣΑΠ ευελπιστώ να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε το βόλεϊ».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares