Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 13:49

Ήττα στον Κορυδαλλό με φρικτά παράπονα από την διαιτησία για την ΑΕ Μυκόνου

Η Μύκονος ηττήθηκε με 1-0 από την Προοδευτικη για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Πολλά παράπονα από πλευράς Μυκόνου για τη διαιτησία και τη φάση του πέναλτι στο 90' που έκρινε την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με την Προοδευτική να παίρνει τη νίκη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαπαλίδη στο 90', μια φάση για την οποία εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες η ΑΕ Μυκόνου καθώς ήταν μια απόφαση που έκρινε ουσιαστικά την έκβαση του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 16' με τον Νέρες να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παλιούρα. Από την πλευρά της η ομάδα της Μυκόνου απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Καλογερα να βρίσκεται προ κενής εστίας στο 22' αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Προοδευτική απείλησε εκ νέου στο 23' με το σουτ του Γριζανίτη  να περνάει ελάχιστα άουτ. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε μονομαχίες στην περιοχή του κέντρου με δυνατές μονομαχίες, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Το σκληρό παιχνίδι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με την Προοδευτική να απειλεί στο 49' με το σουτ του Θεοδωριάδη να φεύγει ψηλά, όπως και η κεφαλιά του Καλογερα από πλευράς Μυκόνου ένα λεπτό αργότερα.

Η Μύκονος πατούσε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κρατούσε τη μπάλα και πίεζε για να βρει το γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν αποτελεσματικά. Ωστόσο, η Προοδευτική κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 90'. Ο Μπαλωμένος ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, η κα. Αντωνίου έδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαπαλίδης για το 1-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Προοδευτική: (Αντώνης Καλαμάκης-Γιάννης Δρακωνάκης) Τσουκαλάς, Μπρολίν, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Γκόγκα (79' Κοντός), Νέρες (90+8' Ομασαρέ), Σαπαλίδης, Θεοδωρίαδης, Γοϊζανίτης (31' Μακρυγιαννάκης).

ΑΕ Μυκόνου: (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Παλιούρας, Μπαλωμένος Α., Κέμπε, Τοπάλ, Σούλτσε, Καλτσάς, Ντόγος (46' Ντόγος), Λεσάι (88' Καρατζάς), Αχείμαστος (72' Μπρούνο), Καλογερας (63' Κωνσταντινίδης) Αλεξανδρόπουλος.

Το Live Score της αναμέτρησης 

Το πέναλτι που έκρινε το ματς

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares