Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 22:49

Μοιρασιά για Αήττητο Σπάτων και Μοσχάτο

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Αήττητου με την ΑΕ Μοσχάτου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο ματς όταν ο Πασαλίδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στα σώματα των αμυντικών του Αήττητου.

Στο 5' ο Καραλής εκτέλεσε το φάουλ όμως ο Παναγόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ στο 25' η αντίδραση του έμπειρου πορτιέρο ήταν η ίδια στο φάουλ του Πασαλίδη. Στο 31' ο Σερέπας βρέθηκε σε σημείο βολής όμως αστόχησε, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32' έκανε το σουτ, όμως ο Ιωάννου απομάκρυνε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Καλή στιγμή είχε στο 49' ο Κανελλόπουλος, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Βαγγέλης Τσιώλης): Παναγόπουλος, Ραγια (25’ Ιωαννίδης), Ασλάνι, Νομικός, Σπιντζος, Στυλιανόπουλος, Δακτυλίδης (55’ Χίλαι), Παπανικολάου, Σερέπας, Πλαβούκος, (70’ Γκαβασιαδης), Γκροσιος

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κραβαρίτης , Σταύρου (75’ Ξενάκης), Ζιώβας (86' Γκούμας), Σαμιώτης, Ιωάννου, Ζαχαράκης, Καραλής (75’ Ζορμπάς), Κωνσταντίνου, Ψυχογιός, Πασαλίδης (86' Φιαμεγκος), Σουλελές (7' λ.τρ. Κανελλόπουλος).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares