Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 18:29

Βαγγέλης Νομικός: Μακάρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο στο γήπεδο που ξεκίνησα

Δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και ο ακέραιος χαρακτήρας του που τον καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Σαντορίνης.

Ο λόγος για τον αρχηγό του ΑΟ Πύργου, Βαγγέλη Νομικό, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα με την ομάδα της καρδιάς του και είναι έτοιμος να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στον φιλόδοξο σύλλογο.

Το S.C. βρήκε τον Πυριανό άσο και μίλησε μαζί του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, του στόχους του ΑΟ Πύργου, το γηπεδικό, αλλά και την ΠΑΕ Σαντορίνης.

- Μετά από μία χρονιά που μας στέρησε το ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να ανασυνταχθούμε. Είσαι ο αρχηγός του Πύργου και αυτός που πρώτος που ανανέωσες με την ομάδα. Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Πύργος;

«Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα. Η ομάδα μας πέρυσι ήταν μια από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα πρωταγωνιστούσε μας στενοχωρεί ιδιαίτερα που δεν τελείωσε η σεζόν γιατί πιστεύαμε πολύ για κάτι καλό...»

- Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν;

«Η ομάδα πιστεύω του χρόνου θα ξεκινήσει από εκεί που είχε μείνει και με δυο τρεις προσθήκες θα έχουμε ένα δυνατό σύνολο που δεν θα φοβάται κανέναν αντίπαλο. Οι στόχοι της ομάδας της νέα σεζόν είναι να πάει όσο ποιο ψηλά μπορεί και γιατί όχι να μην καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ,εγώ προσωπικά θα κάνω τα πάντα για να το κατακτήσουμε το πιστεύω γιατί είμαστε μια οικογένεια».

NOMIKOS ZARANIS KALOGERAS

- Η πολυπόθητη ανακατασκευή του γηπέδου στον Πύργο, που πολλοί από εσάς μάθατε ποδόσφαιρο, πλησιάζει και πόσο σημαντική θα είναι;

«Το θέμα του γηπέδου πλησιάζει ολο και πιο κοντά σύντομα θα έχουμε νέα. Μακάρι να φτιαχτεί γιατί πραγματικά θα γίνει ένα στολίδι για όλο το νησί για μένα είναι ένα στοίχημα, άρχισα να παίζω μπάλα εκεί σε χώμα και μακάρι να σταματήσω εκεί».

-  Ένα σχόλιο για την ομάδα της Σαντορίνης που συμμετέχει στη Football League;

«Για την ομάδα της Σαντορίνης τι να πούμε είναι ένας άθλος συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν κάνει είμαστε μαζί τους σαν ομάδα και τους στηρίζουμε εύχομαι του χρόνου να μπορέσουμε να τους δούμε στο νησί μας είναι απαράδεκτο ένα νησί σαν τη Σαντορίνη να μην έχει γήπεδο, μακάρι να λυθεί άμεσα».

PIRGOS FILOTI

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares