Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 19:00

Ρεσιτάλ ατυχίας για την ΑΕ Μυκόνου και οδυνηρή ήττα από τον Αήττητο Σπάτων

Ένα από τα παιχνίδια που δεν χάνονται ποτέ κατάφερε να χάσει η ΑΕ Μυκόνου, που είδε τον Αήττητο Σπάτων να τις κλέβει το τρίποντο (1-2) και να αποδρά κυριολεκτικά με το τρίποντο από το νησί των ανέμων.

Οι Μυκονιάτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα ο Αήττητος ήταν αυτός που είχε την ουσία, κλέβοντας τη νίκη στο 85' με ένα γκολ που αμφισβητεί η ΑΕ Μυκόνου, όπως και άλλες αποφάσεις του διαιτητή Χρόνη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι στη μοναδική τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν στο 42' με τον Παπανικολάου. 

Η Μύκονος ήταν καταιγιστική στην επανάληψη, σκόραραν μόλις στο 46΄με τον Κωνσταντινίδη, αλλά στη συνέχεια είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, με τον νόμο του ποδοσφαίρου να τους «τιμωρεί στο 84' όπου ο Μεγαλοοικονόμου έκανε το τελικό 1-2. Να σημειωθεί ότι ο Αήττητος Σπάτων αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 75'.

Πλέον η υπόθεση παραμονή για την ΑΕ Μυκόνου που έχει μόλις 2 βαθμούς γίνεται δύσκολη υπόθεση, ενώ ο Αήττητος Σπάτων κέρδισε σημαντικό έδαφος φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

MYKONOS SPATA FASI 1

Η ροή του αγώνα:

4' Γύρισμα του Λεσάι, έδιωξε με δυσκολία ο Παναγόπουλος

11' Σουτ του Καλτσά λίγο άουτ

16' Καλτσάς, Καλογεράς και Αλεξανδρόπουλος συνδυάζονται άψογα με τον τελευταίο να σουτάρει μόλις άουτ.

21' Ο Λεσάι εκτέλεσε φάουλ και ο Μπανούσης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ

37' Μετά από ατομική ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου, ο Καλογεράς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και από πολύ κοντινή απόσταση είδε την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Παναγόπουλου και έπειτα κόρνερ. Η ομάδα της Μυκόνου σε αυτή τη φάση ζητά πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδρόπουλου. 

41' Μεγάλη ευκαιρία για τη Μύκονο, ο Λεσάι σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Παναγόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

42' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΜΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ. Στην πρώτη της καλή στιγμή ο Αήττητος άνοιξε το σκορ, όταν ο Γκαβασιάδης πάσαρε όμορφα στον Παπανικολάου και ο τελευταίος πλάσαρε άψογα από διαγώνια θέση.

46' Η ΑΕ Μυκόνου ζητάει και πάλι πέναλτι μετά από ανατροπή του Καλογερά μέσα στη μεγάλη περιοχή.

-----

46' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ. Ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Λεσάι γύρισε στο δεύτερο δοκάρι και ο νεοεισελθόν Κωνσταντινίδης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

49' Ο Λεσάι ανατρέπεται πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τους Μυκονιάτες να ζητούν πέναλτι, αλλά τον ρέφερι να καταλογίζει φάουλ. Ο Λεσάι που ανέλαβε την εκτέλεση, βρήκε το τοίχος με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

51' Ακόμα μία καλή στιγμή για την Μύκονο, με τον Κέμπε να πιάνει κοντινή κεφαλιά που κατέληξε κόρνερ, αφού βρήκε σε σώμα αμυντικού.

56' Διπλή ευκαιρία για την ΑΕ Μυκόνου. Αρχικά ο Παναγόπουλος έσωσε πριν ο Λεσάι γίνει επικίνδυνος με το κεφάλι και στη συνέχεια της φάσης ο Μπρούνο σούταρε άουτ.

59΄Τεραστια ευκαιρία της ΑΕ Μυκόνου. Ο Καλογεράς έκλεψε την μπάλα, έβγαλε τον Κωνσταντινίδη μόνο με το τέρμα, αλλά εκείνους σούταρε πάνω στον Παναγόπουλο. Στην εξέλιξη της φάσης, η Μύκονος έφυγε στην αντεπίθεση και έγινε πολύ απειλητική με τους Λεσάι και Καλογερά.

68' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ. Ο Χοτζάι σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Μπουρντένης απόκρουσε και στην επαναφορά ο Γκαβασιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Μυκόνου.

72' Νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κωνσταντινίδη να σεντράρει και τον Καλογερά, από καλό σημείο, να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε ψηλά άουτ.

75' Ο Αήττητος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γκόσιος, μετά από αντικανονικό φάουλ, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Χρόνη.

81΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ. Ο Ντόγος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μικρή περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγόπουλου.

82' Ο Μπρούνο σούταρε και ο Παναγόπουλος απόκρουσε δύσκολα με διπλή προσπάθεια.

84' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ. Μετά από φάση διαρκείας και ενώ οι αμυντικοί της Μυκόνου αδράνησαν νομίζωντας ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ, ο διαιτητής Χρόνης άφησε πλεονέκτημα, ο Μεγαλοοικονόμου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

AE MYKONOY PANYG

Διαιτητής: Χρόνης | Βοηθοί: Μητροφάνης - Καλοπίσης

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Μπαλωμένος Α., Κέμπε, Τοπάλ, Μπανούσης, Καλτσάς, Αχείμαστος (46' Κωνσταντινίδης), Κουγιός (71' Ντόγος), Καλογεράς, Αλεξανδρόπουλος (46' Μπρούνο), Λεσάι 

Αναπληρωματικοί: Σούλτσε, Μπαλής, Βερώνης, Παλιούρας, Μπαλωμένος Κ., Γκέζο.

Αήττητος Σπάτων (Τσιώλης): Παναγόπουλος, Ρόδης, Ασλάνι (52΄Πλαβούκος), Νομικός, Σπίντζος, Στυλιανόπουλος, Δαχτυλίδης, Γκρόσιος, Χιλάι (57' Χοτζάι, 78' Μεγαλοοικονόμου), Παπανικολάου, Γκαβασιάδης.

Αναπληρωματικοί: Μπότσι, Μπονατάκης, Ντουσάι, Πρέντι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares