Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 00:20

Μανόλης Νομικός: Με το ρόστερ που θα έχουμε ο πρωταθλητισμός θα είναι μονόδρομος

Το ''βαρύ πυροβολικό'' του ΑΟ Πύργου, θα αποτελέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο την αιχμή της επίθεσης της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Ο λόγος για τον Μανόλη Νομικό που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Πύργου, με τον οποίο ο ίδιος θέλει να ζήσει μεγάλα πράγματα, καθώς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr δεν έκρυψε την πίστη του για μία πορεία που δεν θα είναι άλλη από αυτή του πρωταθλητισμού.

NOMIKOS MANOLIS 1

Ο Μανόλης Νομικός μίλησε για την ΄΄ποδοσφαιρική δίψα'' στην ομάδα του, για την διακοπή, αλλά και την ΠΑΕ Σαντορίνης.

- Μία νέα σεζόν ξεκινάει και εσύ αποφάσισε να πεις το ναι και να παραμείνει στην ομάδα του χωριού σου και της καρδιά σου, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε άδοξα;

«Εννοείται πως συνεχίζουμε. Εμας σαν Πύργος μας αδικεί πιο πολύ η κατάσταση γιατί ήμασταν πρώτοι στο πρωτάθλημα και είχαμε βρει τα πατήματα μας ώστε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας. Κατά τη γνώμη μου το πρωτάθλημα φέτος θα έπρεπε να συνεχιστεί από εκεί που το αφήσαμε γιατί πήγε τσάμπα όλος ο κόπος μας. Προφανώς δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι εμείς όταν πρέπει θα είμαστε πάλι 100% έτοιμοι!».

- Μία χρονιά που πριν καλά - καλά ξεκινήσει πέρυσι διακόπηκε άδοξα, σε επηρέασε αυτό;

«Εμένα προσωπικά με επηρέασε ψυχολογικά γιατί πέρυσι είχαμε μια ομάδα που μπορούσε να κάνει την έκπληξη και η πανδημία μας τα κατέστρεψε όλα. Σωματικά δε με επηρέασε καθόλου γιατί καθημερινά προπονούμε για μία ώρα τουλάχιστον. Σίγουρα δεν επηρέασε ούτε τους συμπαίκτες μου που είμαστε συνέχεια σε επαφή και ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν άφησαν τους εαυτούς τους. Ευελπιστώ ότι όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουμε τις βάσεις να χτίσουμε και τη νέα χρονιά κάτι καλό!».

NOMIKOS MANOLIS 3

- Υπάρχει δίψα για ποδόσφαιρο και διάκριση στον Πύργο;

«Νομίζω ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Θα το καταλάβετε και εσείς με τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν από τη διοίκηση. Σίγουρα θα είμαστε πολύ πιο πλήρεις από πέρυσι και θα είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό λόγω του ρόστερ που θα υπάρχει. Μπορεί να ακούγεται λίγο βαρύ, αλλά καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα ».

- Αν θες ένα σχόλιο για τη Σαντορίνη και την πορεία της στη Football League.

«Όλο το νησί στηρίζει και είναι χαρούμενο με τη προσπάθεια και τη πορεία της ομάδας. Ευελπιστούμε στο κοντινό μέλλον να δούμε και ένα γήπεδο στη Σαντορίνη που θα πληροί τις προδιαγραφές για να μην υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές σε όλη αυτή τη τεράστια ταλαιπωρία καθημερινά που σίγουρα τους επηρεάζει την αγωνιστική τους συμπεριφορά και απόδοση».

NOMIKOS MANOLIS 3

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares