Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 16:48

Απόδραση (0-1) από τη Μύκονο…

MIKONOS-PANNAXIAKOS

Ένα γκολ του Παναγιώτου στο 3ο λεπτό της συνάντησης ΑΟ Μυκόνου-Πανναξιακός, ήταν αρκετό να κρίνει την μεγάλη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, η οποία έβγαλε νικήτρια την ομάδα της Νάξου με 0-1.

Γκολ με αέρα

Καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο ματς έπαιξε ο δυνατός αέρας, που φυσούσε στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο δυσχεραίνοντας, τις όποιες προσπάθειες των (22) ποδοσφαιριστών. Έτσι οι ρόλοιnaxos-simeonoglou αντιστράφηκαν στα δύο ημίχρονα με τους γηπεδούχους να διαλέγουν κόντρα τον άνεμο στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την επιλογή αυτή μπαίνοντας πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ (3ο λεπτό), όταν ο Στάμος έβγαλε μια σέντρα από αριστερά και ο Παναγιώτου, που ερχόταν σαν τρέιλερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νάξου. Ο μικρός βορειοελλαδίτης , που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, είχε σήμερα την δεύτερη συμμετοχή του στην ομάδα και έδειξε ότι είναι ένας παίχτης που μπορεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί, δείχνοντας παράλληλα και το βάθος του ρόστερ του Ναξιώτικου σωματίου.

Στη συνέχεια και ενώ η ώρα περνούσε ο Πανναξιακός διατηρούσε στο πρώτο εικοσάλεπτο μια άκαρπη υπεροχή, η οποία σιγά-σιγά ισορροπήθηκε από τους γηπεδούχους, που προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να απειλήσουν την εστία του Θέμελη. Μάλιστα οι του Πανναξιακού είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο διάστημα του πρώτου δεκαπενταλέπτου, με τον Σουσούνη (τετ α τετ) και τον Κολιούση (σουτ). Ο Α.Ο Μυκόνου είχε 1-2 καλές στιγμές στο πρώτο μέρος στις οποίες αν στεκόταν πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει.

Τύχη και Θέμελης είπαν στοπ

naxos-diktyoΗ επανάληψη βρήκε την Μύκονο να έχει τον ευνοϊκό άνεμο με το μέρος της και να προσπαθεί με την έναρξη του δευτέρου μέρους να φτάσει στην ισοφάριση. Με το καλημέρα στην επανάληψη μάλιστα η Μυκονιάτες απείλησαν με τον Αλεξανρόπουλο (47΄) και τον Παπασταθόπουλο (49΄), αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο έμπειρος πορτιέρο του Πανναξιακού Θέμελης αντέδρασε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Η Μύκονος στην συνέχεια πίεσε αφόρητα τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με κόντρα τον αέρα δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα. Φτάνοντας προς το τέλος της αναμέτρησης, όπου ο Θέμελης λέει και πάλι όχι στον Βαλαμούτη και στον νεοεισελθόντα Κέκελη συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές επεμβάσεις και μέσα στο πεντάλεπτο 80-85, ουσιαστικά χαρίζει με αυτές την νίκη στον Πανναξιακό. Η παρουσία του Πανναξιακού στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε στην άμυνα του, με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ, τα οποία δεν είχαν καμία τύχη.

Πολύ κακό αποτέλεσμα

Στο στρατόπεδο της Μυκόνου μετά το τέλος της αναμέτρησης, επικράτησε παγωμάρα καθώς η ήττα αυτή ήταν ένα αποτέλεσμα, που κανείς δεν περίμενε. Ακόμη μεγαλύτερη στεναχώρια στους γηπεδούχους δίνει το γεγονός ότι η τροπή που πήρε το παιχνίδι, καθώς η Μύκονος είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες ώστε να πάρει κάτι καλύτερο. Η πολυτέλεια για αναζήτηση ευθυνών και του τι έφταιξε δεν υπάρχει πλέον στον ΑΟ Μυκόνου, όπου παίχτες και τεχνικό επιτελείο καλούνται να κάνουν τρεις (3) νίκες στα τέσσερα (4) εναπομείναντα παιχνίδια για να καταφέρουν τον στόχο της παραμονής. Μάλιστα όπως αναφέρεται από κάποιους στο νησί δεν χρειαζόταν το συγκεκριμένο ματς για να διαπιστώσει κάποιος, ότι οι τραυματισμοί, σαφέστατα έχουν επηρεάσει το συγκρότημα του Γιώργου Αθανασιάδη, αφού ο ΑΟ Μυκόνου στραβοπατάει συχνά τις τελευταίες αγωνιστικές (βλέπε αποτελέσματα).

Ανατροπή εικόνας και στατιστικών

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πανναξιακού με τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο της να ανατρέπει δεδομένα και στατιστικά (4 νίκες, 1 ισοπαλία) μπαίνει πλέον σε θέση ισχύος και αναζητά (4) πόντους στα τέσσερα (4) εναπομείναντα ματς για να πετύχει τον στόχο της παραμονής και να αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πορεία και στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας έχουν και οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, οι οποίοι είναι και η πρωταγωνιστές της επιτυχίας, έχοντας θέσει την παραμονή του Πανναξιακού ως προσωπικό στόχο-όρκο, μην δίνοντας βάση σ τα όποια κακός κείμενα γεννούνται κατά καιρούς (αυτοί ξέρουν).

ΑΟ Μυκόνου (Αθανασιάδης): Μανταφούνης, Αργυρίου, Ξένος (Κέκελης), Καρατζάς (Τουμάσης), Μπαλής, Κουκάς, Χίσα, Βαλαμούτης, Μουλάκης, Παπασταθόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.

Κουνάδης, Μπουρνάς, Θεοχάρης, Τσούκος, Νάζος.

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης, Καζανάς, Παναγιώτου, Δήμας, Τόσκας, Κολιούσης, Παπαδόπουλος, Κουτελιέρης, Σταματίου (Κατσάνης), Στάμος (Κοττάκης), Σουσουνής.

Καρατέλιος, Παλάζης, Πολυκρέτης.

Εδώ η live εξέλιξη του αγώνα.

Τα παιχνίδια που Υπολείπονται για Μύκονο και Πανναξιακο.
YPOLOIPA PANAX YPOLOIPA MYKONOY

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares