Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 15:20

Μεγάλη εμφάνιση και διπλό της Μυκόνου κόντρα στον Εθνικό στο ''Ελ Πάσο''

Μεταμορφωμένη και γεμάτη θέληση να υπερασπιστεί το όνομα της η Μύκονος παρουσιάστηκε συγκροτημένη στο ''Ελ Πάσο'' όπου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής επικράτησε με 0-2 του Εθνικού.

Ανταπόκριση: Σταμάτης Καλυμιώτης 

Οι 30 περίπου βαθμοί κελσίου που επικρατούσαν στο ''Ελ Πάσο'' στάθηκαν εμπόδιο στο να παιχτεί το ποδόσφαιρο, που είχαν διάθεση να παίξουν οι δύο ομάδες με τον διαιτητή μάλιστα να πραγματοποιεί διακοπή προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές.

 Το συγκρότημα των Τσιώλη - Παχατουρίδη, διάβασε καλά τον αντίπαλο, ο οποίος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε δοκάρι στο 10' με τον Καναβέτα, αλλά παρόλα αυτά είδε τους Μυκονιάτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-1 που πέτυχαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.  Συγκεκριμένα ένα φοβερό σουτ Τοπάλ κατέληξε στη δεξιά γωνία Μανωλικιδη.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ, με τον Εθνικό να στέκεται για δεύτερη φορά άτυχος στο παιχνίδι, όταν στο 47΄ο Ματσάδες είδε την μπάλα μετά από σουτ να σταματά στο δοκάρι του Μπουρντένη και στο 57'  ο Σαρηγιάννης τον Μπουρντένη να αποκρούει εντυπωσιακά τρομερό σουτ που εξαπέλυσε.

Ο Εθνικός πίεζε για την ισοφάριση αφήνοντας χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κωνσταντινίδης στο 66', όταν έφυγε μόνος στην κόντρα και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-2. Μάλιστα οι Μυκονιάτες είχαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, με κορυφαία αυτή του Λεσάι στο 76', όταν ανενόχλητος έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Μυκονιάτες να φτάνουν τους 4 βαθμούς και να είναι πλέον σε απόσταση βολής από τον Εθνικό που έμεινε στους 5, με το Μαρκό να συμπληρώνει την τριάδα της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. 

Η ομάδα της Μυκόνου, αποκτά και πάλι μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία της, που πλέον μπορεί να έρθει αν συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις και να πετυχαίνει αποτελέσματα όπως το σημερινό. 

Συνθέσεις:

Εθνικός Πειραιά: Μανωλικίδης, Νταουλια, Αρκούδας (68' Αυλωνίτης), Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Καναβέτας (46' Μακρύδης), Λώλος (62' Λάιος), Ματσάδες, Σαρηγιάννης, Λεπενιώτης, Αυλωνίτης.

ΑΕ Μυκόνου: Μπουρντένης, Αχείμαστος (86' Ντόγος), Κέμπε, Σούλτσε, Τοπάλ, Μπανούσης, Λεσάι (86' Παπαδόπουλος), Καλτσάς, Κωνσταντινίδης, Καλογεράς (52΄Κουγιός), Μπρούνο (52' Αλεξανδρόπουλος 68' λ.τρ. Μπαλωμένος).

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares