Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 21:16

Νέων: ΑΟ Άνω Σύρου – Α.Ο. Τήνου. Αποχαιρετιστήριες δηλώσεις..; από τον Πέτρο Ραουζαίο

neon aot-anw syros 27-1-2012-1

Με νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πέρασε από την Άνω Σύρο ο ΑΟ Τήνου.

Η Άνω Σύρος προηγήθηκε με τον Αλιφραγκή στο 30ο λεπτό κάνοντας το 1-0 και ο Βιδάλης στο 70ο λεπτό ισοφάρισε για τον ΑΟ Τήνου. Στο 78ο λεπτό πάλι ο Βιδάλης έδωσε τη νίκη και τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Syros raouzaios

Δύο κλασικές ευκαιρίες είχε η Άνω Σύρος με τον Αλιφραγκή σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κελαδίτη, στην πρώτη φάση την απέκρουσε ενώ στην 2η πανομοιότυπη φάση ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου υπέπεσε (όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Άνω Σύρου) σε πέναλτι που δεν δόθηκε. Και οι δυο φάσεις σημειωθήκαν ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Άνω Σύρου.

Ο Σαγκινέτος Νίκος ήταν επίσης μοιραίος για την ομάδα του αφού είχε δυο πολύ καλές φάσεις για να σημειώσει γκολ.

Διακριθέντες του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας της Άνω Σύρου Ρούσσος Πέτρος που αν και ασθενείς έκανε σωτήριες επεμβάσεις για την ομάδα του. Ενώ από τον ΑΟ Τήνου ήταν ο Γιαννησόπουλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι μοιράζοντας μπάλες και φυσικά ο σκόρερ Βιδάλης ο οποίος ειχε και δυο δοκαρια, ένα σε κάθε ημιχρονο και ενα δυνατό σουτ στο δευτερο.

Η Άνω Σύρος έπαιξε όλο το 2ο ημίχρονο με 10 παίκτες αφού ο Κάπελας λ.τ. αποχώρισε από την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Άνω Σύρου, Ξανθακης Γιώργος γεννηθέντας το 2003 και ο Πούλος Βασίλης το 2000 ήταν οι μικρότεροι ποδοσφαιριστές του αγώνα ενώ οι πιο μικροί του ΑΟ Τήνου ήταν οι Βιδάλης, Κελαδίτης και ο Αρμακόλας Ι. το 1999

ΑΟ Άνω Σύρου: (Πούλος) Ρούσσος, Καπέλας, Συρίγος, Περρής, Τσιοπελάκος, Ξανθάκης Ι., Σαγκινέτος (c), Παυλόπουλος, Πούλος, Αλιφραγκής, Ξανθάκης Γ.

Α.Ο. Τήνου: (Σουράνης) Κελαδίτης, Μαλλιάρης, Αρμακόλλας Ο., Βελαλόπουλος, Αρμακόλλας Ε., Τσιοραντης, Βιδάλης Α.(c), Βιδάλης Α., Κελαδίτης Ν., Γιαννησόπουλος Φ., Αρμακόλας Ι. (60’ Οριάνος Γ.),

Τίγκας Ι.

raouzaios synenteuxh

Αποχαιρετιστήριες δηλώσεις..; από τον Πέτρο Ραουζαίο

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο κ. Πέτρος Ραουζαίος μας είπε ότι: "Με τον σημερινό αγώνα έκλεισε ένας κύκλος δυο χρόνων ως υπεύθυνος του εφηβικού τμήματος της Άνω Σύρου. Προς το παρόν δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω στην ίδια θέση και τον νέο χρόνο. Φέτος όσοι παρακολουθήσαν τους αγώνες του εφηβικού θα διαπίστωσαν ότι δεν συνάγει καθόλου με την φιλοσοφία της ομάδος μας του προπονητή μας κ. Μάκη Πούλου και έμενα προσωπικά η συγκεκριμένη εικόνα που παρουσίασε φέτος το εφηβικό μας τμήμα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Μάκης έχει διακριθεί μέσα από τα παιδοεφηβικά τμήματα, τον ευχαριστώ πολύ που δέχτηκε να είναι προπονητής μας στο εφηβικό τμήμα της ομάδας μας και να μου δώσει πολύτιμη βοήθεια στο να τελειώσει η χρονιά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν το μοναδικό όπου η ομάδα μας κατάφερε να συμπληρώσει 11αδα. Αυτή η εικόνα όπως προείπα δεν συνέβη ούτε με την ιστορία του ΑΟ Άνω Σύρου ούτε με την προπονητική αξία του Μάκη Πούλου αλλά και ούτε εμένα σαν παράγοντα, γιατί όλοι πιστεύουμε και η φιλοσοφία μας είναι σαν διοίκηση και σαν προπονητής ότι τα παιδοεφηβικά τμήματα πρέπει να είναι ο πνεύμονας οξυγόνου για το ανδρικό. Δυστυχώς αυτή η συγκεκριμένη εικόνα προέρχεται από το γεγονός της ηλικίας των ποδοσφαιριστών και από τις σχολικές τους υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις του τμήματος. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, τόσο εγώ προσωπικά όσο ο προπονητής μας Μακης Πούλος και η υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας σε αυτά τα 11 ηρωικά παιδιά που αγωνιστήκαν σήμερα καθώς και σε άλλους 2 ποδοσφαιριστές του τμήματος μας που δεν αγωνιστήκαν σήμερα στον Φρερη Αντώνη και Ρουσουνέλο Μιχάλη που χάρη σε αυτά τα 13 παιδιά το ανδρικό μας τμήμα δεν αποβληθεί από το πρωτάθλημα όπως ορίζει ο ΚΑΠ και η αποκήρυξη της Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων και διεκδικούμε μέχρι τον τέλος το πρωτάθλημα γιατί κατά την διάρκεια της χρονιάς κινδυνέψαμε να τελειώσει άδοξα η χρονιά στους αγώνες εκτός έδρας στις 9/10/11 με την Άνω Μερά και στις 27/11/11 με την Α.Π. Σύρος 2002 όπου το τμήμα μας δεν προσήλθε να αγωνιστεί και χάσαμε τους αγώνες με 3-0 α.α..Syros raouzaios

Σε αυτά τα δυο χρονιά για αυτό που είμαι περήφανος ότι κατάφερα είναι να αναδεχτούν και να ανέβουν στο ανδρικό οι εξής ποδοσφαιριστές: Κρητικός Λουκάς, Συριανός Αντώνης, Σαγκινέτος Νίκος καθώς επίσης και οι Φρερης Αντώνης, Τσιοπελάκος Γιάννης, Συρίγος Κώστας και Παυλόπουλος Στράτος που είναι στην διάθεση του προπονητή μας. Καθώς επίσης και οι Καραβεβας Τάσος και Ρηγούτσος Ιωσήφ που αγωνιστήκαν πέρυσι στα τελευταία παιχνίδια στην Δ΄ Εθνική. Κατά την περσινή χρονιά αναδείχτηκε και δόθηκε δανικός φέτος το καλοκαίρι στην ομάδα του Αγιαξ Σύρου ο Μώτος Φίλιππος.

Τέλος Για εφηβικό τμήμα ήταν ιδιαίτερη τιμή μας και λάμπρυνε με την παρουσία του η καλοκαιρινή μας μεταγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ο Αλιφραγκης Σπύρος".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares