Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 13:00

Με προβλήματα τραυματισμών, αλλά ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται την Προοδευτική ο Πανναξιακός [vid-pics]

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανναξιακού ενόψει της αυριανής (19/5 | 13:30) αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με την Προοδευτική που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων Covid-19.

Η προπόνηση διεξήχθη το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου και περιείχε περισσότερο τακτική. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και παρόλο που ο κόσμος δεν μπορεί να την παρακολουθήσει από κοντά, δηλώνει με κάθε ευκαιρία την στήριξη του.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Πανναξιακού έχει να κάνει με την ψυχολογία, καθώς είναι μία ομάδα που έχει στις τάξεις της πολλούς Ναξιώτες ποδοσφαιριστές και ένα σύνολο που ότι έχει κερδίσει μέχρι σήμερα το οφείλει στην ομαδικότητα και την φιλοσοφία που διαχρονικά διέπει τον Πανναξιακό.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, ο Γιώργος Προμπονάς δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές τους ετοιμοπόλεμους, καθώς οι Πιτταράς και Βαττής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Γιάννης Κούτρος που έχει συμπληρώσει κάρτες.

PROPONISI 18 5 3

Πλέον, ο Πανναξιακός έχει μπροστά του 5 αγωνιστικές μέσα στις οποίες θα πρέπει να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά σε συνεργασία του sportcyclades.gr και του soccerlive.gr

Η βαθμολογία

bathmologia ektos

Οι εναπομείναντες αγώνες του Πανναξιακού

2021 05 18 2

Πλάνα από την τελευταία προπόνηση

 PROPONISI 18 5 1

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares