Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 09:48

Συλλήψεις και προσαγωγές στο Πανναξιακός - Προοδευτική

Μέλι έσταζαν οι άνθρωποι της Προοδευτικής για την φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση του Πανναξιακού στην αποστολή τους για την χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Η καλή φιλοξενία δεν άλλαξε ακόμα και όταν χωρίς καμία αιτία, 3-4 θερμοκέφαλοι φίλοι της ομάδας του Κορυδαλλού ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία το νησί της Νάξου, την διοίκηση της ομάδας του Πανναξιακού και κάποιους λίγους φίλαθλους που είχαν δηλωθεί στη λίστα που προβλέπεται και ήταν στην εξέδρα. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι της Προοδευτικής έκαναν ότι μπορούσαν για να χαλάσουν την εικόνα της καλής φιλοξενίας, αφού εντελώς απρόκλητα επιτέθηκαν σε όσους τους ζήτησαν να είναι  περισσότερο κόσμιοι.

Έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τεντώσουν ακόμη περισσότερο το σχοινί, προκαλώντας χωρίς να σεβαστούν τίποτα, και ενώ την ίδια ώρα, ακόμα και οι διοικούντες της ομάδας τους τους παρακάλεσαν αν σταματήσουν αυτή την συμπεριφορά. 

Λίγο αργότερα και ενώ τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν υπήρξε αποφασιστική παρέμβαση της αστυνομίας που βρισκόταν με επαρκή δύναμη στο γήπεδο. Αρχικά οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν από το γήπεδο και έπειτα αφού οι ίδιοι συνέχιζαν να προκαλούν ακόμα και στον εξωτερικό χώρο, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Α.Τ.  Νάξου προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Λίγο αργότερα, οι τρεις ''θερμόαιμοι'' αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου να αναχωρήσουν με το πλοίο της γραμμής.

Η αστυνομία έδρασε με απόλυτο επαγγελματισμό και απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς ήταν εμφανές ότι οι συγκεκριμένοι ήταν απειλητικοί και σύντομα η κατάσταση θα ξέφευγε.

Όπως αποδείχθηκε από το ρεπορτάζ, οι 3 φίλαθλοι που συνελήφθησαν, είχαν δηλωθεί την τελευταία στιγμή στην λίστα της Προοδευτικής.

Φυσικά, την απάντηση τους την πήραν από την ίδια τους την ομάδα, καθώς τα ανώτερα μέλη της διοίκησης καταδίκασαν την συμπεριφορά τους. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares