Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 22:02

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένσταση του Πανναξιακού, που ζητά την επανάληψη του αγώνα με τον Εθνικό

«Θάλασσα» τα έκανε ο διαιτητής της αναμέτρησης Πανναξιακός - Εθνικός Πειραιώς Γιώργο Λάμπρου σύμφωνα με τα όσα σοβαρά καταγγέλλουν οι γηπεδούχοι που έχουν ήδη συντάξει το κείμενο της ένστασης κατά της εγκυρότητας του αγώνα.

Ο λόγος για την αυθαίρετη, ανυπόστατη και γεμάτη ερωτηματικά απόφαση του να μην επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού Σέμε Κρισίλντι να ξεκινήσει τον αγώνα, λόγω που το δελτίο του δεν είχε ανανεωθεί. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr ο κ. Λάμπρου λειτούργησε ως δερβέναγας, βάζοντας στην άκρη κάθε νόμο, καθώς για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει εκδοθεί ειδικό ΦΕΚ, που δίνει παράταση στις ανανεώσεις λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, ο ρέφερι το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, καθώς αγνόησε την ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών κ. Διακοφώτη, όπως και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Φρέρη, που είναι μέλος της επιτροπής μεταγραφών της ΕΠΟ.

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε την αυθαίρετη δράση του και στη συνέχεια ζήτησε έγγραφη βεβαίωση από την ΕΠΣΚ που είναι αρμόδια για την έκδοση των δελτίων, όπως κάθε ένωση και όταν έφτασε στο γραφείο του την απέριξε, λόγω που έφτασε 14:32, αντί 14:30 που ήταν ο αγώνας.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι, ο Πανναξιακός θα ζητήσει την επανάληψη του αγώνα, θεωρώντας ότι στις 7 απουσίες που είχε ο διαιτητής αποφάσισε έξω από τους κανονισμούς στερώντας του ακόμα έναν βασικό παίκτη.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares