Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 21:51

Το ματς της χρονιάς στη Νάξο.

pannaxiakos-peristeri logo

Ματς δίχως αύριο δίνει την Τετάρτη ο Πανναξιακός, που θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Νάξου το Περιστέρι.

Η ομάδα της Νάξου έχοντας κάνει την απόλυτη επιστροφή στον δεύτερο γύρο (18 βαθμοί σε 10αγώνες) έχει ανατρέψει τα εις βάρος της στατιστικά (15 βαθμοί σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο), χρειάζεται πλέον μόλις 1 ½ παιχνίδι για την εξασφάλιση της παραμονής στο Περιφερειακό. Το οπλοστάσιο του Βλαστού είναι πλήρες αφού στην ομάδα δεν υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες.

Από τον Πανναξιακό τονίζουν την επιτακτική ανάγκη να γεμίσει ασφυκτικά την Τετάρτη το ΔΑΚ Νάξου χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι με το Περιστέρι το κρισιμότερο της χρονιάς και ήδη γίνονται κινήσεις για το παιχνίδι με το μοίρασμα 800 εισιτηρίων σε μαθητές των σχολείων, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί η τιμή του εισιτηρίου για το παιχνίδι της τετάρτης να ανέρχεται στα 5€.

Από την πλευρά του Περιστερίου όλοι ξέρουν πως σε περίπτωση νίκης, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα βρεθεί, μετά από αρκετό διάστημα, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Το τεχνικό επιτελείο ζήτησε από τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλο το ενενηντάλεπτο, προκειμένου να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το νησί τη Νάξο.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι στρατευμένοι Συμεωνίδης και Χρήστος Πλέστης, ενώ εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Κέμπας, Λαβδαίος, Ρούστας.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη στις 13:00 στο ΔΑΚ Νάξου.

PANNAXIAKOS PAIXTES LOGO

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares