Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 16:50

Ο τραυματισμός του Σίδερη «χάλασε» το φιλικό του Παμμηλιακού με τη Σίφνο.

pammiliakos-pansifniakos-15-5-2012-1

Ξεμούδιασμα από την απραξία των συνεχών αναβολών των αγωνιστικών του υποχρεώσεων από το πρωτάθλημα της Α’ Κυκλάδων έκανε ο Παμμηλιακός σε φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Σίφνου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Η ομάδα της Μήλου με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της (και με παίχτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο) νίκησε, τον οργανωμένο για τα δεδομένα ομάδας εκτός εθνικού πρωταθλήματος, Πανσιφνιακού με 4-1.

milos-mileika-neaΤο φιλικό έγινε σε πολύ καλό κλίμα αλλά δυστυχώς «χάλασε» στην τελευταία φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον τραυματισμό του αρχηγού του Παμμηλιακού Αργύρη Σίδερη (διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο) δημιουργώντας μεγάλη απώλεια για τον προσεχή αγώνα στην Σαντορίνη με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό. (Κυριακή 13/5 στις 1.00 το μεσημέρι)

Η ομάδα της Σίφνου με εξαιρετικό τερματοφύλακα και αμυντικογενή τακτική, κράτησε το σκορ χαμηλά (δεδομένου και του αριθμητικού πλεονεκτήματος από την αποβολή στο α’ ημίχρονο για τον τερματοφύλακα Γενναδόπουλο του Παμμηλιακού), ειδικά αν είχε καταφέρει να δεχτεί δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Σε διερευνητικό επίπεδο βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανσιφνιακού όσον αφορά πιθανή συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων την επόμενη χρονιά. Ενδοιασμοί προκύπτουν όπως μας είπαν παίχτες της ομάδας από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σίφνου.

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον φιλικό αγώνα μεταξύ του Παμμηλιακού και του Πανσιφνιακού

pammiliakos-pansifniakos-15-5-2012-2

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares