Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 18:35

Γιώργος Φώσκολος: Ηθική πρωταθλήτρια η Άνω Σύρος.

FOSKOLOS DILOSEIS

Σαφώς χολωμένος με τα όσα γράφονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Άνω Σύρου Γιώργος Φώσκολος με συνέντευξη που έδωσε στα Μ.Μ.Ε, τοποθετείτε τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι η ηθική πρωταθλήτρια, ενώ αφήνει αιχμές για κάποια μέσα, που όπως αναφέρει δεν σεβάστηκαν την Άνω Σύρο.

Διαβάστε τι μας είπε ο Κύριος Φώσκολος:Syros raouzaios

Συγχαρητήρια στην Άνω Μερά

«Κατ αρχάς θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της Άνω Μεράς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων και την είσοδο της στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία».

Πρωταθλητές στα νούμερα

«Πιστεύω ακράδαντα και θέλω να τονίσω ότι με βάση τα αριθμητικά δεδομένα (29 γκολ υπέρ, 10 γκολ κατά) και αν πάρουμε σαν δεδομένα τα αποτελέσματα στους αγώνες μεταξύ της Άνω Σύρου και της Άνω Μεράς (2 νίκες και 1 ήττα για την Άνω Σύρο), όπου υπερτερούμε με 3-2 τέρματα, καθώς και τη νίκη μας στον αγώνα Κυπέλλου, στον οποίο νικήσαμε με 1-2 μέσα στη Μύκονο και του αποκλεισμού της Άνω Μεράς από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου, πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος είναι ο ΑΟ Άνω Σύρου».

Πρωταθλητές στους αποκλεισμούς

«Ένα ακόμα ακράδαντο στοιχείο που αποδεικνύει την ανωτερότητα της Άνω Σύρου, είναι και οι αποκλεισμοί στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου εκτός των άλλων η ομάδα μας απόκλεισε την φετινή πρωτοπόρο Άνω Μερά, τον ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος είναι ομάδα Δ΄Εθνικής και δικαιότατα ήμασταν η φιναλίστ του Κυπέλλου, όπου αντιμετωπίσαμε τον καθ όλα ανώτερο Πανναξιακό, που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής».

foskolosΠρωταθλητές και στην βαθμολογία

«Ορισμένοι Κύριοι δεν θα πρέπει να ξεχνάνε ότι η ομάδα μας κατά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος ξεκίνησε με το άδικο χάντικαπ των -2 βαθμών, το οποίο ήταν παρελκόμενο από την περσινή σεζόν, όπου η ομάδα μας είχε τιμωρηθεί αδίκως. Συνεπώς απευθυνόμενος σε κάποιους ειδήμονες και ιδιαίτερα χαρούμενους με την επιτυχία της Μυκονιάτικης ομάδας, θέλω να τους πω, ότι παίρνοντας σαν δεδομένα τα όσα προανέφερα, η Άνω Σύρος είναι η ηθική πρωταθλήτρια για την φετινή σεζόν».

Δεν μας σεβάστηκαν

«Κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα θέλω α απευθυνθώ προς όλα τα site και δημοσιογράφους των Κυκλάδων, που ασχολούνται και γράφουν για την Άνω Σύρο και να τους πω να σέβονται περισσότερο τους 3-4 ηρωικούς παράγοντες, που ασχολούνται, καθώς και τον προπονητή της ομάδας Μάκη Πούλο, μα ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι χύνουν τον ιδρώτα τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, παίζοντας κάθε Κυριακή για την φανέλα και την ιστορία της Άνω Σύρου. Δημοσιεύματα του τύπου... ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και διάφορα τέτοια που στοχοποιούν την ομάδα μας, είναι απαράδεκτα και βγάζουν στην επιφάνεια τις εμπάθειες, καθώς και το υπέρμετρο κόμπλεξ κάποιων».

Για το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου

«Με την ευκαιρία της συζήτησης μας θέλω να σας αποκαλύψω ότι μετά το πέρας της περιόδου θα καταθέσω επίσημη πρόταση συνεργασίας σε όλα τα τοπικά σωματεία, από την οποία πιστεύω ότι θα επωφεληθούν όλες οι ομάδες του νησιού και θα αποσκοπεί καθαρά προς το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου».

Σας ευχαριστώ πολύ.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares