Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 19:18

Έσωσε την παρτίδα στο 90’ η Μύκονος

AOM-AGIA PARASKEYH

Έναν πολύτιμο βαθμό 'τσίμπησε' η Μύκονος στην Αγία Παρασκευή απέναντι στην τοπική ομάδα και, έτσι, κατάφερε να διατηρηθεί ακριβώς στη γραμμή του υποβιβασμού σε ισοβαθμία με Μελίσσια και Περιστέρι.

Syros raouzaiosΈνα λεπτό πριν από το τέλος του α' ημιχρόνου η 'Σάντα' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κέκελη και ο Ζυγούρης το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Στην επανάληψη οι κυκλαδίτες βγήκαν στην επίθεση για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, που τελικά ήρθε λίγο πριν την εκπνοή! Συγκεκριμένα, στο 90' ο Βαλαμούτης έκανε την κοντινή προβολή και ισοφάρισε για τη Μύκονο, που παλεύει στα... ίσια για τη σωτηρία.

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Μυκόνου θα αντιμετωπίσει στο Κόρφου τον Αίαντα Ταύρου και θα προσπαθήσει να επαναλάβει ότι και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, δηλαδή τη νίκη!

Διαιτητής ήταν ο Ανούσος (Λακωνίας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Δελάρδας, Μεϊμάρογλου, Σωτήρχος, Γκουντελίτσας, Καράτζαλος, Κώτσης (71' Μιχελής), Λαμπρινάκος, Τσιούτσιας, Ζυγούρης, Τσοχαντάρης
ΜΥΚΟΝΟΣ: Μανταφούνης (70' Μπουρνιάς), Μπαλής (70' Μουλάκης), Αλεξανδρόπουλος, Καρατζάς, Κέκελης, Κουκάς, Αργυρίου, Χίσα, Θεοδώρου (57' Ξένος), Παπασταθόπουλος, Βαλαμούτης.

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares