Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 10:48

Γιώργος Μαργιέτης: Νόμιζα ότι όλα ήταν "οκ", αλλά δεν ήταν έτσι

Στις 17 Μαρτίου ανέλαβε την διοικητική ηγεσία του Ασπρόπυργου, ωστόσο, ο Γιώργος Μαργιέτης καλούνταν να αναλάβει μια δύσκολη αποστολή καθώς ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Κάνοντας λόγο για κακή διαχείριση της ομάδας από τον κ. Μαραθωνίτη, ο διοικητικός παράγοντας του Ασπρόπυργου λύνει τη... σιωπή του τρεις μήνες αφότου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί η διοικητικά με το συλλογο από την Δυτική Αττική.

Βρεθήκαμε στο μαγαζί που διαθέτει στην Γλυφάδα ο γνωστός επιχειρηματίας και είχαμε την ευκαιρία του να αποσπάσουμε μερικές σκέψεις του.

Δείτε τα όσα αποκάλυψε σε μια σπάνια συνέντευξη

-κ. Μαργιέτη γιατι αναλάβατε τον Ασπρόπυργο πριν από μερικούς μήνες;

Την ομάδα από το καλοκαίρι την ανέλαβε ένας μάνταζερ που λέγονταν Φαφαλιός Στράτος. Έφερε προπονητή τον κ. Φυντάνη και δημιούργησε μια ομάδα υπό την καθοδήγηση του. Κάποια στιγμή λοιπόν ο κ. Φαφαλιός διαφώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, τον κ. Μελετίου, χωρίς να γνωρίζω τους λόγους και τότε παρουσιάστηκε στον ορίζοντα η λύση που πρότεινε ένας άλλος μάνατζερ ο Σπύρος Μαραθωνίτης. Αυτή λέγονταν Θοδωρής Φαβατάς με τον οποίο επήλθε συμφωνία μεταξύ εκείνου και του μεγαλομετόχου για την μεταβίβαση των μετοχών που ξεκινούσε εκείνη την περίοδο και θα τελείωνε όλη η διαδικασία της μεταβίβασης στις 31/5 (του επερχόμενου Μαϊου). Τότε ανέλαβε την ευθύνη της ομάδας ο  Μαραθωνίτης διότι ο κ. Φαβατάς είναι επιχειρηματίας που ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

-Τον γνωρίζατε τον κ. Φαβατα;

Τον γνωρίζω εξ αποστάσεως διότι είχε αναμειχθεί διοικητικά με την Προοδευτική, στην οποία είχα διατελέσει πρόεδρος.

-Γιατί πιστεύατε ότι ανέλαβε ο κ. Φαβατάς από τη στιγμή που δεν θα μπορούσε να έχει τον έλεγχο της ομάδας δεδομένου ότι ζει στο εξωτερικό;

Δεν το γνωρίζω αυτό. Όσες φορές έχω μιλήσει τηλεφωνικά, έδειχνε ότι είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε το αντικείμενο του ποδοσφαίρου. Διέθετε κάποια χρήματα εξ αποστάσεως που έπρεπε κάποιος να τα διαχειρίζεται και στην προκειμένη περίπτωση το πρόσωπο αυτό ήταν ο Μαραθωνίτης.

-Γιατι δεν προχώρησε η συνεργασία της ομάδας με τον κ. Φαβατά;

Διότι η πρώτη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι ο κ. Φαβατάς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή με αποτέλεσμα να σταματήσει κάθε ενασχόληση του με την ομάδα.

-Εκεί αναλαμβάνετε εσείς;

Ξέροντας τη συμφωνία και το γεγονός ότι δεν μπορεί να την τηρήσει για λόγους υγείας, αποφασίζω να αναλάβω την διοίκηση της ομάδας. Είδα ότι η ομάδα όλα τα χρόνια υπό την καθοδήγηση της οικογένειας Μελετίου δεν είχε δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Πήρε την αδειοδότηση που διεκπεραίωσε ο κ. Γιάννης Μελετίου και αποφάσισα με διοίκηση πρωτοδικείου να αναλάβω τις τύχες της ομάδας.

-Πως ένας επιχειρηματίας του δικού σας βεληνεκούς βγαίνει μπροστά παίρνοντας αυτό το ρίσκο;

Κατ' αρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν παρουσιάστηκα και δεν ανέλαβα σαν επενδυτής, παρ' όλα αυτά, πέραν της διαχείρισης, πήρα την απόφαση να μπω σε αυτή τη διαδικασία βάζοντας και προσωπικά χρήματα ενώ διαχειρίζομαι και τα έσοδα που πρέπει να λαμβάνει η ομάδα από τη Λιγκα. 
Είχα την εντύπωση ότι όλα ήταν τακτοποιημένα. Βρήκα έναν προπονητή, τον κ. Βαζέχα και έχοντας και την θετική προκατάληψη όντας Παναθηναίκός, ήλπιζα ότι τα πάντα λειτουργούν φυσιολογικά και έχουν δρομολογηθεί. Έβλεπα 30 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, τον κ. Βαζέχα με το επιτελείο του και τον κ. Γιδάκο (έχει αποχωρήσει πλέον από την ομάδα) που είναι ένας παλιός και έμπειρος παράγοντας έχοντας διατελέσει στην Προοδευτική του κ. Καρρά. Εδώ όμως ξεκινούν τα αλλά... Προχωρώντας οι ημέρες συνεργασίας με τον κ. Μαραθωνίτη άρχισα να διαπιστώνω ότι πολλά πράγματα που νόμιζα ότι ήταν "οκ", δεν λειτουργούσαν καν και φτάσαμε σε ένα σημείο να καταλάβω ότι έπρεπε να πάρω καθοριστικές θέσεις και αποφάσεις. Ζήτησα τη βοήθεια ενός οικογενειακού φίλου που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες και αναφέρομαι στον κ. Μίχα. Ήταν μια λύση που θεώρησα ότι έπρεπε να την ενεργοποιήσω διότι διαπίστωσα ότι έπρεπε να έχω βοήθειες για να λυθούν τα προβλήματα που διαπίστωνα ότι υπήρχαν καθημερινά. Θα αναφέρω επιγραμματικά κάποια: Πχ Το υπάρχον ρόστερ της ομάδας που θα έπρεπε να είναι σε αναστολή (λόγω covid). Οι παίκτες δεν μπήκαν ποτέ σε αυτή τη διαδικασία διότι κάποιος φρόντισε με την αμάθεια του και την επιπολαιότητα του να μην μπουν ποτέ. Πράγμα που σήμαινε μοιραία ότι οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να πληρώνονται από το σωματείο και όχι από το κράτος. Επίσης βρήκα έναν προπονητή και το επιτελείο το οποίο ουδέποτε -ενώ ήταν δυο μήνες στην ομάδα- ενεργοποιήθηκαν οι συμβάσεις τους. Φτάσαμε σε σημείο όταν διαπίστωσα τι ακριβώς συμβαίνει να τρέχουμε την τελευταία στιγμή και μια ημέρα πριν το πρώτο επίσημο ματς, να βγάλουμε την αδειοδότηση για να καθίσει στον πάγκο ο προπονητής. Επίσης είχα 30 ποδοσφαιριστές στον πάγκο της ομάδας και τα υπάρχοντα συμβόλαια ήταν 12. Έπρεπε να διεκπεραιωθούν όλα τα υπόλοιπά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Επίσης είχε συμφωνήσει προφορικά με 4 ποδοσφαιριστές από την Προοδευτική συν έναν Σύριο , Ελ Μπασάν, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ποτέ σε ομάδα στην Ελλάδα διότι έχασε την προβλεπόμενη ημερομηνία έκδοσης εγγράφων που θα του εδιναν τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Όσον αφορά τους 4 ποδοσφαιριστές, ο κ. Μαραθωνιτης μου ανέφερε ότι δεν χρειάζονταν συναίνεση από πλευράς Προοδευτικής, και όταν πήγαμε να καταθέσουμε τα συμβόλαια δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία διότι προβλέπονταν βάσει νόμου η συναίνεση της ομάδας που άνηκαν οι ποδοσφαιριστές. Αναγκάστηκα λοιπόν να προχωρήσω μέσω νομικών εκπροσώπων σε μια ειδική συμφωνία με την Προοδευτική μέσω κάποιου οικονομικού ανταλλάγματος για να εκδοθούν τα δελτία των παικτών, που παρά την καθυστέρηση, κατάφερα να ενεργοποιήσω τα συμβόλαια αυτά μετά την 2η αγωνιστική.

-Πως αντέδρασαν οι πρώην διοικητικοί παράγοντες και ο κόσμος της περιοχής στο άκουσμα ότι αναλαμβάνετε τα ηνία του Ασπρόπυργου;

Δεν έχω κανέναν παράπονο από την περιοχή και από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Σαφώς όπως πάντα και παντού υπάρχουν και εξαιρέσεις. Θέλω να αναφέρω μια περίπτωση πρώην παράγοντα της ομάδας, όπου, είχα μιλήσει και προσωπικά μαζί του, ζητώντας του να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που θα γίνονταν τη φετινή σεζόν. 

Μια ημέρα κάποιος συνεργάτης της ομάδας τον προσκάλεσε να βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι τη φετινή χρονιά και η απάντηση που έδωσε ο συγκεκριμένος -πρώην- παράγοντας του Ασπρόπυργου ήταν: "Θα παρακολουθήσω την ομάδα από τον δορυφόρο". 

Επίσης τοπικός επιχειρηματίας με μαγαζί στον Ασπρόπυργο, θεώρησε σωστό να μεταφέρει πρόταση αντιπάλου ομάδας σε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση σε φετινό παιχνίδι. 

-Που χαλάστηκε ο κ. Μαραθωνίτης και αποφάσισε να δηλώσει παραίτηση;

Από τη στιγμή που αποφάσισα να ενταχθεί στην ομάδα ο κ. Μίχας, ο κ. Μαραθωνίτης αντέδρασε και επειδή εγώ επέμεινα στην αρχική μου απόφαση, εκείνος αποχώρησε. Και από εκείνο το σημείο και έπειτα, αρχίσαμε να βλέπουμε αρκετές "τρύπες" που είχαν δημιουργηθεί στο ρόστερ. Συμπληρώνω ότι ο κ. Μαραθωνίτης ήθελε να διώξει τον προπονητή, Βαζέχα, ενώ εκείνος είχε αποφασίσει να έρθει στο σύλλογο. Από εκεί και πέρα άρχισα να αναλαμβάνω δράσεις. Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών προσπάθησα να ενισχύσω το ρόστερ του συλλόγου διότι η πρώτη ομάδα που είχε δημιουργηθεί από τον Φαφαλιό και τον Φυντάνη, ουσιαστικά την διέλυσε ο Μαραθωνίτης. Κατόρθωσα να μεταπείσω τον τερματοφύλακα, Ντιμίτροβιτς να έρθει. Προσπάθησα να μεταπείσω τον Σίνισα να παραμείνει στο ρόστερ όμως είχε ήδη υπογράψει στην Αναγέννηση Καρδίτσας, Ενεργοποίησα τους τρεις ξένους (Να' α, Αμπεσόλο, Τραορε) τους οποίους έδιωξε ο Μαραθωνίτης από την ομάδα. Φέραμε τους Τσεβά, Θεοδώρου και Ντούμπερετ από τη Μαρκό, τον Τριποτσέρη, τον Γκέκα και τον Γεωργακόπουλο και έτσι το ρόστερ αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

-Πως ήταν η εκκίνηση του πρωταθλήματος για τον Ασπρόπυργο;


Ξεκινάει το πρωτάθλημα. Η ομάδα χάνει άδικα στην έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη, το ίδιο συνέβη και με την Καλαμάτα όπου είχαμε δοκάρι και ευκαιρίες και μας τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαιρου. Με την Καλλιθέα, χάσαμε δίκαια και η διαπίστωση του κ. Βαζέχα και από την πλευρά της διοίκησης ήταν ότι η ομάδα δεν άντεχε τα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη γιατί ήταν μικρό το χρονικό διάστημα. Δεν έγινε καλή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού αφού αρκετοί παίκτες ήρθαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς που δώσαμε η ομάδα έδειξε καλό χαρακτήρα. Εδώ θέλω να τονίσω ότι στο ματς με την Καλλιθέα, ο κόουτς Βαζέχα στη συζήτηση που κάναμε μου τόνισε ότι: "το ποδόσφαιρο αυτό είναι και εάν βοηθάει το να αποχωρήσω, να το κάνω”. Εκεί αποφάσισα να του δώσω ψήφο εμπιστοσύνης και δεν το μετάνιωσα καθώς ξεκίνησε η ανάκαμψη της ομάδας. Στο Αιγάλεω για παράδειγμα ενώ είχαμε καλή εμφάνιση χάσαμε στη μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος. Στη συνέχεια κερδίσαμε τον πρωτοπόρο Ιάλυσο 3-0 στην έδρα μας, πήραμε ισοπαλία από τη Σαντορίνη για να έρθει η ήττα από την Καλαμάτα και η μεγάλη νίκη επί της Νίκη Βόλου, μιας ομάδας από την οποία γενικότερα έχουμε το 1/10 του μπατζετ. 

Μετά ακολούθησαν τα ματς με Επισκοπή, Ρόδο και Ιάλυσο όπου ο απολογισμός ήταν μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η εικόνα μας σε αυτά τα ματς ήταν αρκετά καλή αφού παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί.  Στο ματς με την Επισκοπή θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ισοφαριστήκαμε στο 4' των καθυστερήσεων του α' ημιχρόνου. Με προσωπικά λάθη που στοίχισαν στο ματς με τον Ιάλυσο, παρότι ελέγχαμε το ματς, χάσαμε τον αγώνα. Στη Ρόδο που πρωταγωνιστεί δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά ενώ είχαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρισουμε ακόμη και να ανατρέψουμε το ματς. Στον αγώνα με τη Σαντορίνη μετά από μια σφαγιαστική διαιτησία που μας αρνήθηκε καθαρό πέναλτι, δεν αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και δεν μας κατοχυρώθηκε κανονικό γκολ, ήρθε ακόμη μια ήττα. Με την ίδια ομάδα στο ματς του α' γύρου, δεν μας κατοχυρώθηκε κανονικό γκολ που ήταν μισό μέτρο τουλάχιστον μέσα από το τέρμα. 

-Για ποιο λόγο προχωρήσατε στη λύση Φυντάνη;

Διότι το να είσαι πρόεδρος σε μια ομάδα είναι μια κληρονομιά. Δεν μπορεί να φεύγει ο Βαζέχα και να φέρνουμε έναν προπονητή που δεν έχει εμπειρία. Αποφασίσαμε να φέρουμε στο σύλλογο έναν προπονητή υψηλού βεληνεκούς, όπως ο κ. Φυντανής που είναι από τη Σουπερ Λιγκ. Νομίζω ότι αποτελεί τιμή για την ομάδα να συνεργάζεται με έναν προπονητή που προέρχεται από την Α' κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι κάτοχος UEFA PRO.

Παράλληλα διαπίστωσα ότι η ομάδα που είχε κάνει το καλοκαίρι ήταν ανταγωνιστική και μετά από συζήτηση που κάναμε είδαμε ότι η επιλογή αυτή ήταν η κατάλληλη. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τη δουλειά των συνεργατών του κ. Φυντάνη, όπως του κ. Θανέλλα (βοηθός προπονητή), του γυμναστή Ζήση Ζήκου και του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Καλαμάκη. Πρόκειται για επαγγελματίες που είναι εξαιρετική στη δουλειά τους. 

-Κατά τη γνώμη σας, η ομάδα σας έχει πιθανότητες παραμονής;

Γνωριζουμε οτι εχουμε δυσκολη αποστολη αλλα θα καταθέσουμε τις δυνάμεις μας έχοντας εμπιστοσύνη σε τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες οφείλουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ωστόσο πλέον η κατάσταση δεν εξαρτάται από την δική μας ομάδα, αλλά από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. 

-Ένα σχόλιο για την απόφαση της Λίγκας να διεξάγει το πρωτάθλημα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Λογικά θα έπρεπε ξεκινώντας το πρωτάθλημα να υπάρχει σαφή εικόνα τελειώνοντας το μαραθώνιο για το τι ακριβώς θα συμβει (αναδιάρθωση). Θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει αυτό ώστε να γνωρίζουν οι ομάδες σε ποια κατηγορια θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. Υπήρξαν ομάδες που έκαναν μεγάλα μπάτζετ. Στην πορεία πετάχτηκε η λέξη ''αναδιάρθρωση'', χωρίς να έχει αποφασιστεί κάτι επίσημα, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να μην διεξάγεται επί ίσοις όροις. Επειδή όμως γνωρίζω προσωπικά τον κ. Λεουτσάκο θέλω να πιστεύω ότι όλα θα ολοκληρωθούν ομαλά.

-Τι απαντάτε σε εκείνους που σας θεωρούν υποβιβασμένους;
Καμία φορά στη ζωή δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η προσπάθεια και με τον τρόπο που γίνεται .Έχουμε κάνει έναν σπουδαίο αγώνα με μια ομάδα που διαθέτει το χαμηλότερο μπάτζετ σε όλη την κατηγορία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και αποτελεί τιμή για το σύλλογο που βρίσκονται στο ρόστερ μας. Ενδεικτικά αναφέρω τον Ντιμίτροβιτς, τον αρχηγό μας, Λεωνίδα Αργυρόπουλο, τον Θοδωρή Τριποτσέρη, τον Θωμά Βασιλείου καθώς και τους ταλαντούχους Βασίλη Μουκίδη, Θεοδώρου, Ναα, Τραορέ, Κυριαζή, Λάμπογλου και Μαρούδα. Νομίζω ότι γενικότερα όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και τιμούν τη φανέλα του Ασπρόπυργου Από εκεί και πέρα παρότι αρκετοί εξωγενείς παράγοντες προσπάθησαν με αθέμιτους τρόπους να διαβάλλουν και να προσβάλλουν το κύρος και την ιστορία του Ασπρόπυργου, μπορώ να διαβεβαιώσω τους φίλους του συλλόγου ότι η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. 

-Για τη φετινή διαιτησία ποια είναι η γνώμη σας;
Είχαμε καλή γνωμη για τη διαιτησία μεχρι ενός σημείου, αλλά είχαμε σοβαρά παράπονα στο πέναλτι που δόθηκε με την Καλλιθέα και αυτά τα λέω κατόπιν χρήσης βίντεο, όπως επίσης δεν υπήρχε πέναλτι και αποβολή στο ματς με το Αιγαλεω. Το ποτήρι ξεχείλισε στο χειρουργείο που υποβλήθηκε η ομάδα μας στο ματς με τη Σαντορίνη, όπου προαναφέραμε τις τραγικές αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής του αγώνα. Γενικότερα η ομάδα παίζει με απουσίες από την αρχή του πρωταθλήματος τριων με τεσσάρων παικτων ωστόσο τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

-Η δημοτική αρχή σας στηρίζει;

Ο Δήμαρχος είναι κοντά στην ομάδα. Ο Ασπρόπυργος ανήκει στον μεγαλομετοχο (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ) από τον οποίο δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει στα δρώμενα της ομάδας και δυστυχώς κατα καποιο τροπο εξαπατήθηκε απ' τον κ. Μαραθωνιτη.

Παρ' όλα αυτά είναι κοντά στο σωματείο καθώς σε ό,τι του έχω ζητήσει στέκεται στο πλευρό μας εμπράκτως και όχι στα λόγια. Νομίζω ότι αποτελεί μια μόνιμη εγγύηση για τη βιωσιμότητα της ομάδας και για όποιον ασχολείται με την ομάδα. 

-Γιατί το λέτε αυτό για τον κ. Μαραθωνίτη;

Διότι πρώτον, αυτός ο άνθρωπος (Μαραθωνίτης) με τον τρόπο του εξολόθρευσε κάθε επιλογή που είχαν κάνει ο κ. Φαφαλιός και ο κ. Φυντάνης, οι οποίες ήταν εξαιρετικές για τα δεδομένα της κατηγορίας. 

Απόδειξη του κακού που δημιούργησε στην ομάδα αποτελούν οι περιπτώσεις Σιμιστήρα και Ελ Μπασάν και άλλα πολλά. 

-Τι ακριβώς εννοείτε με τα δυο αυτά πρόσωπα;

Μπορείτε να απευθύνεται στους ίδιους, όπως εκείνοι απευθύνθηκαν σε μένα όταν ανέλαβα τον Ασπρόπυργο 

-Το σχόλιο σας για τα κρούσματα που... χτύπησαν την ομάδα σας;

Νομίζω πρέπει να είμαστε η μοναδική και πρώτη ομάδα στην ΕΛΛΑΔΑ με 22 ενεργά κρούσματα. Σαφώς και το συγκεκριμένο στοιχείο αποτελεί ίσως τον κύριο παράγοντα αναφορικά με την πορεία της ομάδας αφού για 18 ημέρες το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν σε καραντίνα εξαντλημένο και δίχως να έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί ατομικά. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και συνεχίζουμε.

-Σε κάθε ομάδα υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες. Στον Ασπρόπυργο ο "κανόνας" αυτός επιβεβαιώνεται;

Εκτός του Κυριάκου Μίχα που υπάρχει μια προσωπική σχέση χρόνων και προσέφερε τις υπηρεσίες του από την στιγμή που τον κάλεσα ανιδιοτελώς, σαφώς θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Παπασταθόπουλο, τον Χρήστο Παλαιολόγο, τον Χρήστο Σοφιανίδη, τον Εμιλιάνο που είναι ο φροντιστής μας, τους δυο φυσιοθεραπευτές της ομάδας, τον Χρήστο Τσούκρα και την Κατερινά Καβανού, τον Μάκη Κατσαρό που είναι υπεύθυνος του γηπέδου και τελευταία αφήνω την Ειρήνη που είναι γνωστή σε όλο τον Ασπρόπυργο καθώς με την εμπειρία και τη διάθεση της έκανε αρκετές δύσκολες ημέρες να περνούν πιο ευχάριστα. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares