Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 10:08

Από τον ΑΟ Σερίφου στον Προφήτη Ηλία ο Μάκης Ιωακειμίδης

Μετά από χρόνια προσφοράς του στον ΑΟ Σερίφου, ο προπονητής Μάκης Ιωακειμίδης ανέλαβε την ανδρική ομάδα του ΑΟ Προφήτη Ηλία που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας του Πειραιά.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του:

Ο Α.Ο. Προφήτη Ηλία με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάκη Ιωακειμίδη στην θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο νέος μας κόουτς είναι 44 ετών, κάτοχος διπλώματος UEFA C και αποτελεί μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία στα πειραϊκά γήπεδα. Έχει εργαστεί στον Καραβά (του οποίου ήταν και αθλητής για πολλά χρόνια), στον Πανφαληρικό και στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάστηκε με τον Α.Ο. Σερίφου, ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, αλλά και προπονώντας τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που διέμεναν στην Αθήνα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Προφήτη, μας είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με μια ιστορική ομάδα και που θα συναντήσω ανθρώπους που αγαπάω και σέβομαι. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και όλοι μαζί είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο για την ομάδα του Προφήτη Ηλία.".

Όσο για την φιλοσοφία του, όπως μας την περιέγραψε ο ίδιος: "Έχω πάρει μέρος σε πάρα πολλά σεμινάρια προπονητικής, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Πιστεύω στην σύγχρονη προπονητική και θεωρώ χρέος κάθε προπονητή να ενημερώνεται για τις σύγχρονες τακτικές προπόνησης".

Εμείς από την πλευρά μας καλώς ορίζουμε τον κόουτς στον λόφο, του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares