Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 12:13

Γ' Εθνική: Κοινό αίτημα δεκάδων ΕΠΣ για την ανάκληση του υποβιβασμού των ομάδων

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που ζητάνε από την ΕΠΟ να επανεξετάσει τον υποβιβασμό των ομάδων από τους ομίλους της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία που έχει στο αρχείο του του sportcyclades.gr, εκτός αρκετών συλλόγων, ήδη πολλές είναι και οι ενώσεις έχουν αποστείλει αίτημα προς την ΕΠΟ, θεωρώντας άδικο τον υποβιβασμό ομάδων που έχει προκύψει από ένα «κουτσουρεμένο» πρωτάθλημα του ενός γύρου.

Μεταξύ άλλων οι σύλλογοι στις επιστολές επικεντρώνουν στην αδικία που συντελέστηκε με την απόφαση να διεξαχθεί σε έναν γύρο το πρωτάθλημα και να συνεχιστεί από εκεί που είχε διακοπεί, όπως επίσης και στα τεράστια έξοδα που προέκυψαν λόγω των υποχρεωτικών τεστ, τα οποία τελικά επιβάρυναν αρκετά τον προϋπολογισμό τους.

Την επιστολή προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Θοδωρή Ζαγοράκη συνυπογράφει και η ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η ΑΕ Μυκόνου έχει στηρίξει ανοιχτά μέσω του προέδρου της κ. Κουκά την παραμονή όλων των ομάδων στην κατηγορία.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν η ΕΠΟ λάβει υπόψιν της τις δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας ή τελικά εφαρμόσει την προκήρυξη που είχε αποφασιστεί εκτάκτως ακυρώνοντας την αρχική.  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares