Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 19:56

ΑΟ Μυκόνου: ''Εδώ θα μείνω''...

AO MYKONOY-AJAX TAYROY

Ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας παρέμεινε και η Μύκονος, που επιβλήθηκε με 1-0 του Αγιαξ Ταύρου.

Syros raouzaiosΟι Μυκονιάτες βλέποντας στον «ορίζοντα περίεργα αποτελέσματα» διαμηνύουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να «πουλήσουν εύκολα το τομάρι τους» και η υπόθεση παραμονή θα κριθεί μέσα στο τερέν του γηπέδου, όπου και έχει συνηθίσει η νησιώτικη ομάδα να μάχεται.

Ο Κέκελης με ασύλληπτο σουτ στο 33' ήταν αυτός έσωσε την παρτίδα για τον ΑΟ Μυκόνου δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Ήρωας της αναμέτρησης ο μικρός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τσαϊλάκης, ο οποίος έκανε πολλές και σημαντικές αποκρούσεις κρατώντας το σκορ χαμηλά για την ομάδα του.

Η Μύκονος έχει δύο ακόμα παιχνίδια εντός έδρας (Ελπιδοφόρο και Τράχωνες) , που χαρακτηρίζονται σίγουρα τελικοί και οι Μυκονιάτες καλούνται να κάνουν το απόλυτο για να ελπίζουν σε παραμονή. Ο ΑΟ Μυκόνου μάλιστα είναι η ομάδα που τελικά θα ευνοηθεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς εκτός του Περιστερίου με το οποίο έχει δύο (2) ισοπαλίες, έχει το προβάδισμα με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι πιθανό να ισοβαθμήσει.

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντάκης (Αχαϊας).

ΜΥΚΟΝΟΣ: Μανταφούνης, Μπαλής, Αλεξανδρόπουλος, Καρατζάς, Κεκελής, Κουκάς, Αργυρίου, Χίσα (84' Θεοχάρης), Θεοδώρου (67' Ξένος), Παπασταθόπουλος (76' Μουλάκης), Βαλαμούτης


ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης (36' Θεοφάνους), Πατέλης, Καραβίδας, Τσούτσης (79' Ψυχουντάκης), Πέττας, Κατίδης, Σπανάκος, Σωτηρόπουλος, Κώτσι, Ηλιάκης, Κώνστας (36' Μακρυπίδης)

Φωτορεπορταζ: Ειρήνη Παππά


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares