Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 18:02

Με τον Δημήτρη Σκούνα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ Νάξου

Στον ΠΑΣ Νάξου έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πιάσει εντατική δουλειά προκειμένου να προετοιμάσουν τα τμήματα του συλλόγου, ξεκινώντας από τις ανανεώσεις με το προπονητικό staff.

Πριν λίγο η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σκούνα που θα συνεχίσει να ηγείται τεχνικά στην ανδρική ομάδα και την Κ-7 του συλλόγου της Νάξου.

Όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση, ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη στην υλοποίηση του πλάνου που έχει θέσει ο σύλλογος.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Δημήτρη Σκούνα.

Η απόλυτη ταύτιση απόψεων σε συνδυασμό με το επιτυχημένο έργο του αποτελούν μονόδρομο, ώστε ο καταξιωμένος προπονητής να συνεχίσει να ηγείται της τεχνικής ηγεσίας στην ανδρική ομάδα και την Κ-17 του συλλόγου μας.

Η εμπειρία του και οι παραστάσεις που διαθέτει στο ποδόσφαιρο αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την συνεχή βελτίωση των τμημάτων του συλλόγου μας.

Ικανός στο να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, ο Δημήτρης Σκούνας δεν είναι απλά ένας προπονητής, αλλά και συνοδοιπόρος στο όραμα που έχουμε για τον ΠΑΣ Νάξου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο πρόεδρος Φρέντυ Κρητικός και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares