Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 20:05

Τρικλοποδιές, έλλειψη βούλησης, τι συμβαίνει επιτέλους με το πολυαναμενόμενο γήπεδο της Σαντορίνης;

Κανένας και περισσότερο οι άνθρωποι της ΠΑΕ Σαντορίνης δεν μπορούν να καταλάβουν την κωλυσιεργία που παρατηρείται σχετικά με τις εργασίες του γηπέδου, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από την ώρα που έχει εξαγγελθεί η βούληση της δημοτικής αρχής, αλλά και το μικρό ποσό των 250.000€της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο.

Τι, κι αν η ομάδα του νησιού γράφει ιστορία στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο σημειώνοντας τη μεγαλύτερη του επιτυχία μέχρι σήμερα; Τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής είναι απελπιστικά αργά ή μάλλον ανύπαρκτα, καθώς ο κατά τα άλλα υπερδραστήριος δήμαρχος του νησιού κ. Αντώνης Σιγάλας προαναγγέλλει πολλές δραστηριότητες και έργα, αλλά όταν ερωτάται για το γήπεδο ο λόγος του είναι αόριστος και ασαφής... Κανένας δεν γνωρίζει το πότε θα ξεκινήσουν και το πως θα εκτελεστούν οι εργασίες.

Και το χειρότερο είναι ότι πλέον μιλάμε για εργασίες και στα δύο γήπεδα του νησιού, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι άλλες ομάδες που θα πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Υποσχέσεις που θα πρέπει να εκπληρωθούν. Υποσχέσεις που δόθηκαν δημόσια από τον ίδιο τον δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα, τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ακόμα υπήρχε άπλετος χρόνος. Σήμερα όπως γνωρίζουμε υπάρχουν έτοιμα ακόμα και τα σχέδια. Τι μένει; 

Πληροφορίες του S.C. αναφέρουν για «τρικλοποδιές», αλλά και για φανατικούς της υλοποίησης του έργου. Που είναι η αλήθεια; Κανείς δεν ξέρει. Όμως ο δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας που διακρίνεται για την ειλικρίνεια του, οφείλει να δώσει απαντήσεις, πλάνο και χρονοδιαγράμματα. Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να δούμε και πάλι την ΠΑΕ Σαντορίνης να παριστάνει τον «τσιγγάνο» της κατηγορίας. Και τότε η ντροπή πραγματικά θα είναι μεγάλη. 

Απορώ πραγματικά τι απαντήσεις δίνει στα σχετικά ερωτήματα ανησυχίας των Σαντορινιών που πονάνε την ομάδα και είναι περήφανοι για τα όσα έχει πετύχει. 

Οι χιλιάδες φίλαθλοι της Σαντορίνης λαχταρούν και περιμένουν τον δήμαρχο τους να δώσει απαντήσεις. Εντάξει... το πολιτικό κόστος όλης αυτής της κατάστασης ίσως δεν ακουμπάει τον Αντώνη Σιγάλα, αλλά ίσως είναι κάτι που θα πρέπει να αρχίσει αν σκέφτεται, καθώς είναι εμφανές ότι δεν γνωρίζει την τεράστια δύναμη και επίδραση που έχει το ποδόσφαιρο στην κοινωνία! 

Σήμερα, η Σαντορίνη ανακοίνωσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο μεγαλομέτοχος της Βαγγέλης Φουστέρης μπήκε και πάλι μπροστάρης αναλαμβάνοντας το 51%. Τώρα σειρά έχουν οι υπόλοιποι Σαντορινιοί, μαζί τους και ο δήμαρχος που θα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. 

Πάντως από την πλευρά της ΠΑΕ μπορεί να μην υπάρχουν επίσημες αντιδράσει, όμως η ανάρτηση του Βαγγέλη Φουστέρη στο προσωπικό του προφίλ αντικατοπτρίζει πλήρως την απογοήτευση που υπάρχει.

Πρόκειται για τον Δήμο Κηφισιάς, που αντιλαμβάνεται εντελώς διαφορετικά την άνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία. Δείτε την ανάρτηση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

2021 07 07 1

Δεν είναι μόνο τα εκατοντάδες ερωτήματα που μας έρχονται καθημερινά και ο αγώνας μέσω του S.C. και του Volcano TV για να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι. Πλέον, μέχρι και στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων συζητήθηκε το πρόβλημα και προτάθηκε οι ομάδες να υπογράψουν υπόμνημα με αποδέκτη τον Δήμο Θήρας.

Αλλά για ποιον δήμο μιλάμε; Γι αυτόν που δεν μπήκε στον κόπο να εκδώσει μία συγχαρητήρια ανακοίνωση για τα όσα πέτυχε η ομάδα;

Για ποια Περιφέρεια μιλάμε; Για αυτή που «πέταξε» 250.000€ σε ένα νησί που θα έπρεπε να διαθέτει ένα υπερσύγχρονο στάδιο και παράλληλα να επικαλείται δικαιολογίες που προκαλούν γέλωτα σε αυτούς που γνωρίζουν; 

Διευκρινίζω ότι κανένα πρόβλημα δεν έχω με τον Δήμαρχο. Η εμπλοκή μου με το ρεπορτάζ της ομάδας τα τελευταία χρόνια μου έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίζει τι αγώνας έχει γίνει για να φτάσει μέχρι εδώ ο σύλλογος. Ελπίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα αποτρέψουν τους ανθρώπους του συλλόγου να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.

Κάποιος φίλος που έχει άμεση εμπλοκή και επιθυμεί διακαώς να προχωρήσει το έργο με ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις!

Εξελίξεις όμως μάλλον θα έχουμε νωρίτερα, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Φουστέρης ήδη έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου στο Volcano TV, όπου υποθέτω ότι θα ακουστούν πολλά και ωραία!

Ας πρυτανεύσει η απλή λογική επιτέλους και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να απολαύσουν οι άνθρωποι της Σαντορίνης τη δικιά τους ομάδα.

Και αν ο δήμαρχος δεν «μασάει» από πολιτικό κόστος ας αναλογιστεί την ηθική υποχρέωση που έχει απέναντι στους χιλιάδες Σαντορινιούς ποδοσφαιρόφιλους που... πολλοί από αυτούς είναι και ψηφοφόροι του!!!!  

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares