Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 11:05

Φουστέρης: Η ΠΑΕ Σαντορίνης έκανε ότι έπρεπε, τώρα όλη την ευθύνη την έχει ο δήμος Θήρας

''Δικαιολογίες τέλος''... αυτή ήταν η ουσία των όσων είπε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης κ. Βαγγέλης Φουστέρης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Volcano TV ''Τα νέα των Κυκλάδων και της Σαντορίνης».

Ο κ. Φουστέρης απατώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Παναγιώτη Μυτιληναίου και Αντώνη Κοραή, έκανε μία γενική ενημέρωση για το μείζων πρόβλημα του γηπέδου, αλλά και για θέματα όπως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα και για πολλά άλλα.

Όσο αφορά το γήπεδο που «καίει» αυτή τη στιγμή και με δεδομένη την αδράνεια του δήμου Θήρας ο κ. Φουστέρης γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ Σαντορίνης έκανε όλες αυτές τις απαραίτητες ενέργειες που είναι στην αρμοδιότητα της και ίσως και κάτι παραπάνω προκειμένου να μείνουν μόνο τα τυπικά για την ανακατασκευή των γηπέδων του νησιού. Όπως είπε πλέον η μπάλα είναι καθαρά στο γήπεδο του δήμου Θήρας που θα πρέπει να κάνει σύντομα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί το συντομότερο μπροστά στους φιλάθλους του νησιού.

Δείτε τη συνέντευξη:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares