Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 20:44

Βαγγέλης Φουστέρης: Εγώ πρότεινα να μην συνεχίσει η ομάδα αν ο δήμος δεν τηρήσει τα όσα έχει υποσχεθεί [vid]

Αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης κ. Βαγγέλης Φουστέρης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Volcano TV ''Τα νέα της Σαντορίνης και των Κυκλάδων''.

Μιλώντας στους Παναγιώτη Μυτιληναίο και Αντώνη Κοραή, ο κ. Φουστέρης αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσο αφορά το γηπεδικό, ενώ αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του δήμου επισήμανε ότι δεν έχει τηρήσει καμία από τις δεσμεύσεις του.

Ουσιαστικά ο κ. Φουστέρης επιβεβαίωσε τα όσα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, όπου καυτηριάσαμε την στάση του δήμου και του ίδιου του δημάρχου Σαντορίνης, που δεν έχει αναφέρει το παραμικρό σε σχέση με τα όσα φλέγοντα θέματα αφορούν την ομάδα και για τα οποία στο παρελθόν έχει δεσμευθεί δημόσια.

Εκτός της κατασκευή του γηπέδου, ο κ. Σιγάλας είχε δεσμευθεί για οικονομική στήριξη στον σύλλογο και ειδικότερα στους εντός έδρας αγώνες που η ομάδα έδινε στη Νάξο, λόγω ανυπαρξία γηπέδου στη Σαντορίνη.

Ο κ. Φουστέρης, σαφέστατα απογοητευμένος, τόνισε ότι πλέον δεν βλέπει καμία διάθεση από την πλευρά του δήμου και πέταξε τη βόμβα της αποχώρησης, εφόσον δεν υπάρχει καμία υποστήριξη και ο δήμος Θήρας δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Και όλα αυτά, ενώ η ΠΑΕ Σαντορίνης συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία, αφού σήμερα κατέθεσε την εγγυητική επιστολή που είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη Super league 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares