Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 20:55

Μιχάλης Πολυτάρχου: Να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου, την ΑΕΚ [vid]

«Είμαι “στρατιώτης” της ΑΕΚ και θα είμαι πάντα παρών όποτε κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω τον σύλλογο, που αγάπησα»… Αυτά ήταν τα λόγια του Μιχάλη Πολυτάρχου τον περασμένο Ιανουάριο όταν κλήθηκε να σχολιάσει την συμμετοχή του στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Έπειτα από έξι σχεδόν μήνες όλα δείχνουν πως οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Ναξιώτη γκαρντ θα ανταμώσουν ξανά, αλλά όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στις προπονήσεις της Ένωσης. Το όνειρο χιλιάδων φίλων του “δικεφάλου” να δουν τον μεγάλο άσο ξανά με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας φαίνεται πως θα εκπληρωθεί.

Ο Πολυτάρχου, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ όταν φόρεσε την φανέλα της Ένωσης και μαζί της την τριετία 2012-2015 γνωρίζοντας μεγάλες στιγμές, όπως η επιστροφή της “βασίλισσας” στην Α1, δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, όπως ο ίδιος δήλωσε αποκλειστικά στον Σπύρο Μάκαρη και στην κάμερα του “SportCyclades” κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού καμπ του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που πρόσφερε τις πολύτιμες γνώσεις σου γύρω από το άθλημα στους νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες:

«Σε 10-15 ημέρες θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των ομάδων κι ελπίζω κι εύχομαι να παίξω εκεί που θέλω πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξω Β’ εθνική! Είτε σε ομάδα Α1, ή σε ομάδα Α2. Δεν το κρύβω πως η ομάδα της καρδιάς μου είναι η ΑΕΚ. Η σχέση μου με την Ένωση είναι ένα ανοιχτό βιβλίο που δεν θα κλείσει ποτέ. Εύχομαι να κλείσω εκεί την καριέρα μου, στην ομάδα της καρδιάς μου, αλλά ακόμη είναι νωρίς…».

Δείτε τη συνέντευξη: 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares