Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 15:24

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο Φιλώτι για τον 16ο αγώνα στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη [pics]

Σε μία πολύ όμορφη από όλες τις απόψεις ποδοσφαιρική αναμέτρηση τιμήθηκε χθες για 16η συνεχόμενη χρονιά η μνήμη του Μανώλη Μάκαρη.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων φιλοξένησαν φέτος μία επίλεκτη ομάδα Βετεράνων, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απέναντι τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Φιλωτίου και του Πανναξιακού που ένωσαν τις δυνάμεις τους για αυτόν τον αγώνα μνήμης σε έναν άνθρωπο που είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στο άθλημα.

Παρουσίες όπως αυτές των Ντανιέλ Μπατίστα, Σίνισα Γκόγκιτς, Αντώνη Μανίκα, Θανάση Μπέλλου, Νίκου Γκουλή, Παναγιώτη Κόρμπου, Ιβάν Ρούσεφ και Νόνι Λίμα έδωσαν άλλη αίγλη στον αγώνα και παράλληλα αποτελούν τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσιας'' του Φιλωτίου.

FILIKO EPILEKTOI

Στο αγωνιστικό σκέλος, απλά οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν τον λόγο που έχουν κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο κερδίζοντας τον αγώνα και το κύπελλο.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο ΑΜΣ Φιλωτίου παρέθεσε γεύμα στη φιλοξενούμενη ομάδα.

 MAKARIS SIGI

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις φανέλες του αγώνα χορήγησαν οι Αντώνης Βασαλάκης κα Λεωνίδας Καλαβρός (SOULATSO CAFE) που ήταν αδερφικοί φίλοι του Μανώλη Μάκαρη και τιμούν αυτή τη φιλία όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τον άδικο χαμό του. Επίσης, χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία SMK Group του Μαρίνου Συριανού.

Την επιμέλεια της παρουσίασης είχε ο δημοσιογράφος του Mega TV, Σταμάτης Καλυμιώτης και την τεχνική υποστήριξη ο Νίκος Παπουτσάς από το sportcyclades.gr.

TSAFOS MPELOS KALIMIOTIS

Τις απονομές έκανε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κατσαράς, όπως και η κόρη του εκλιπόντος Ειρήνη και η μητέρα του Μαρία Μάκαρη.

XOUZOURIS KATSARAS

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κυρία Ιουλιανή Ψαρρά της ΕΠΣ Κυκλάδων.

DSC 0071

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Επίλεκτοι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές: Μανίκας, Κάφαλης, Κασιώτης, Παπαχρηστόπουλος, Κόρμπος, Ρούσεφ, Μπέλλος, Μπατίστα, Γκόγκιτς, Γεωργιάδης, Σιδερής, Λίμα, Γιάφαλος Η., Γιάφαλος Γ., Γραμμένος, Πιτταράς.

VETERANOI MAKARIS ATHINA

Μικτή ομάδα Νάξου: Μουστάκης Δ., Προμπονάς, Γρατσίας, Κατσάνης, Βρούτσης, Βαθρακοκοίλης, Βουτσίνος, Φάρκωνας, Κακλαμάνος, Μαρούλης, Μουστάκης Ν., Βασιλάκης Μ., Μανέλας, Χουζούρης, Μάκαρης, Κρητικός, Κοττάκης, Κύλης, Ψαρράς, Μουστάκης Π., Μουστάκης Δ.

MIKTI VETERANOI NAXOS

Το ευχαριστώ της οικογένειας:

Χθες, για 16η χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου τίμησε την μνήμη του Μανώλη Μάκαρη με τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα. Του δικού μας Μανώλη που όσα χρόνια και να περάσουν το κενό που έχει αφήσει στην οικογένεια μας είναι μεγάλο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους αγωνίστηκαν τιμώντας τη μνήμη του Μανώλη, όπως επίσης και την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου για την άψογη διοργάνωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε του βετεράνους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν μέχρι τη Νάξο και λάμπρυναν με την παρουσία τους τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πολλοί από αυτούς αποτελούσαν ινδάλματα για τον Μανώλη και αν μας βλέπει από κάπου θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που όλοι αυτοί οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν για τη μνήμη του. 

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ειδικά τον αντιδήμαρχο κ. Κατσαρά που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο Σταμάτη Καλυμιώτη για την παρουσίαση και τις συνεντεύξεις που έκανε στον αγώνα, τον Νίκο Παπουτσά για την τεχνική κάλυψη και τους Μανώλη Προμπονά, Δημήτρη Ήμελο, Γιάννη Βασιλάκη και Δημήτρη Καλκάνη που βοήθησαν τα μέγιστα με την προσωπική τους εργασία ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας.

Ευχαριστούμε και τον Γιώργο Παυλίδη που επιμελήθηκε και φέτος με πολύ μεράκι τα μπλουζάκια του αγώνα.

Κλείνουμε με το μεγάλο ευχαριστώ στους Αντώνη Βασαλάκη και Λεωνίδα Καλαβρό (SOULATSO CAFE) που πρόσφεραν και φέτος τις μπλούζες του αγώνα, πράγμα που κάνουν συνεχόμενα για 15 χρόνια. Η φιλία τους με τον Μανώλη μας δεν σβήνει ποτέ. Επίσης ευχαριστούμε τον Μαρίνο Συριανό (SMK Group) που χορήγησε τα διπλώματα, τα μετάλλια και το κύπελλο. 

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2022!

Η οικογένεια του Μανώλη Μάκαρη

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares