Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 14:10

Νίκη γοήτρου για την Άνω Σύρο επί της Θύελλας

ano syros-8yella-18-5-2012-2

Οι τελικοί ξεκινάνε αργά το βράδυ..το Champions League στις 21:45, το κύπελλο uefa στις 22:05..το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι πολλά σκαλοπάτια πάνω όμως.. έναρξη στις 22:55. Γιατι? ρωτήστε τα καλύτερα τους υπεύθυνους πλοιοκτήτες, που ακόμα και τώρα τσιγκουνεύονται να πάνε με 2 μίλια γρηγορότερα.

Ταξίδι… κρουαζιέρα για την ΘύελλαCYCLADES24

Αρχικά, με μία ώρα καθυστέρηση στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί είχε πολύ κόσμο το Blue star… στην συνέχεια έκτακτο δρομολόγιο και λόγο εορτής αγκινάρας στην Τήνο, δεν θέλει πολύ να τελειώσεις παιχνίδι στην Σύρο στις μια παρά το βράδυ.

Στα αγωνιστικά τώρα…

Σε ένα γήπεδο που παραπάνω από 25 θεατές δεν ήταν… μια Θύελλα που έχοντας στις τάξεις της 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αυτούς… μην περιμένετε άλλους.. και μία Άνω Σύρο να ήταν ίσως κουρασμένη από τις 3 ώρες προθέρμανση. Έδειξε στο τέλος ότι ήταν εκείνη που ήθελε παραπάνω τους 3 βαθμούς.

Στο 3ο λεπτό του αγώνα, με μία εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά, ο Δημόπουλος με τον μεγάλο διασκελισμό που κατέχει, πέρασε απαρατήρητος και με σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Stoyshevδημιουργήθηκε η πρώτη φάση του αγώνα με το τερματοφύλακα της Θύελλας να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 5ο λεπτό η Άνω Σύρος είχε δοκάρι όταν μετά από κεφαλιά του Στοιτσεφ και την απόκρουση του Μηνδρινού η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

ano syros-8yella-18-5-2012-3

Στο 16ο λεπτό έχουμε την πρώτη απειλή για την Άνω Σύρο, με μία αντεπίθεση που θύμιζε ανάπτυξη πρώτης κατηγορίας, με τον Σαγρέ να πέφτει και να μπλοκάρει πριν έχουμε τα χειρότερα. Η πίεση συνεχίστηκε ψηλά από την ομάδα της θύελλας, με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη της Άνω Σύρου.

Στο 26ο λεπτό κόρνερ για την Άνω Σύρο, το οποίο το εκτέλεσε ο Μανουδάκης και κατέληξε στα χέρια του Μανδρίνου.

Syros raouzaiosΗ επόμενη καλή στιγμή έγινε στο 41 με το Δημόπουλο να σεντράρει και η μπάλα να καταλήγει σε κεφάλι αντιπάλου, συγκεκριμένα του Μπαλιακου και παραλίγο να έχουμε το αυτογκόλ.
Το 2Ο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την Άνω Σύρο, με το Συριανό να παίρνει την θέση του Παπαδάκη. Στην συνέχεια ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Αναγνωστόπουλος τον έφερε εκτός εαυτού και να εισπράττει από το Διαιτητή του αγώνα κ. Ζαράνη την κίτρινη κάρτα. Η πίεση για την ομάδα της Άνω Σύρου συνεχώς αυξανόταν ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάποιο γκολ και από τις δυο πλευρές. Οι μεν πίεζαν, ψηλά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά και κάνοντας παιδαριώδη λάθη με αποτέλεσμα η Θύελλα με αντεπιθέσεις να διεκδικεί κάτι καλύτερο. Στο 58ο λεπτό, μια εκτέλεση φάουλ από δεξιά, του Μανουδάκη, έφερε το Δακουτρό να σημαδεύει το δοκάρι της ομάδας του.

Στο 63 έχουμε κάρτα για τράβηγμα, στον Δημητρακόπουλο, αποτρέποντας τα δύσκολα για την ομάδα του. Αμέσως μετά, το φάουλ έφερε κόσμο στην περιοχή της Άνω Σύρου. Ο Βλαβιανός ήταν αυτός, που κέρδισε τις μάχες από τους αμυντικούς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Σαγρέ.

ano syros-8yella-18-5-2012-4

Στο 76ο ο Αληφραγκής σέντραρε από αριστερά, αποδέκτης ο Στόιτσεφ και με κατευθείαν σουτ του η μπάλα, να καταλήγει στο τερματοφύλακα της Θύελλας, Ίσως η πιο ωραία φάση του αγώνα, τα είχε όλα. Στο 82, ο Δεναξάς δέχτηκε την κίτρινη κάρτα κάνοντας επικίνδυνο μαρκάρισμα. Στο 78', με μια ατομική προσπάθεια του Μανουδάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80ο λεπτό ο κ. Πούλος έβαλε στον αγώνα τον Σούρλα, στην θέση του Αληφραγκή. Τα Δέκα λεπτά ήταν σαν να παίζανε οι ομάδες 3ο ημίχρονο. Διαμαρτυρίες, τεντωμένα νεύρα, αλλαγές και προσωπικοί διαπληκτισμοί, με το Μανουδάκη να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Στο 87 λίγο πριν σφυρίξει ο κ. Ζαράνης η τελευταία αλλαγή για την Άνω Σύρο με το Σαγκινέτο να μπαίνει στην θέση του Δημόπουλου.

Τελικό Άνω Σύρος-Θύελλα Καμαρίου 1-0.

ano syros-8yella-18-5-2012-5

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: (ΠΟΥΛΟΣ Μ.), ΣΑΓΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΣΥΡΙΑΝΟΣ 46’), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΒΔΟΥΛΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ 87’), ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΣΤΟΙΤΕΦ, ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ©, ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ (ΣΟΥΡΛΑΣ 80’).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: (ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ Α.), ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ, ΜΠΑΛΙΑΚΟΣ, ΓΑΛΕΟΣ, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΛΙΓΝΟΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ.


Δηλώσεις Μάκη Πούλου και Πέτρου Ραουζαίου...

Αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής της Άνω Σύρου μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Η συνέχεια των νικών της ομάδας δείχνει ότι αν δεν είχαμε αυτή την κατάρα των -2 βαθμών από πέρυσι θα ήμασταν πρωταθλητές Κυκλάδων τώρα όπου κανονικά αριθμητικά είμαστε έχουμε καλύτερη άμυνα επίθεση μακραν πρώτο σκόρερ και πολύ καλό μομεντουμ απόδοσης. Στο δεύτερο γύρο όπου μετά το 2-2 της Πάρου με Νηρέα έχουμε όλο νίκες τα παιδιά δείχνουν σοβαρότητα και η ομάδα δίνει υποσχέσεις για του χρόνου ότι με την κατάλληλη οργάνωση και επι8υμια των διοικούντων μπορεί όχι μόνο άνοδο αλλά και πολλά περισσότερα εγώ θα μείνω στη Σύρο και θα περιμένω τις εξελίξεις για να κάνω την επιλογή μου»

Ενώ ο Πέτρος Ραουζαίος μας δήλωσε: «Με την χτεσινή νίκη με ένα αξιόλογο αντίπαλο όπως η Θύελλα Καμαρίου, αποδείξαμε ότι δίκαιη πρωταθλήτρια Κυκλάδων αν δεν είχαμε τη άδικη κατάρα των -2 σήμερα θα ήταν η Ανω Συρος. Σήμερα η ομάδα μας θα ήταν εκείνη που θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Όλυμπου Αγιάσου στα μπαράζ για την άνοδο για την Δ Εθνική. Να τονίσω ότι στο όλο το δεύτερο γύρο φέραμε νίκες με εξαίρεση στο παιχνίδι με τον Νηρέα. Η ομάδας μας αυτή τη στίμη έχει το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με δώδεκα γκολ τον Στοϊτσεφ, και την καλύτερη άμυνα με δέκα γκολ έναντι της δεύτερης καλύτερης άμυνας με 13 γκολ παθητικό που ειναι της Ανω Μερας και την καλύτερη επίθεση όλου του πρωταθλήματος με 35 γκολ υπέρ (με ενα παιχνιδι λιγοτερο) έναντι της δεύτερης καλύτερης επίθεσης του πρωταθλήματος που την έχει η ομάδα του ΑΟ Πάρου με 34 γκολ και μακραν απ' την τριτη επίθεση με 29 γκολ που την εχει η Ανω Μερα. Τέλος αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η Σύρος πρέπει να περάσει σε άλλα ποδοσφαιρικά επίπεδα, όχι μόνο για Δ. Εθνική κατηγορία αλλά και για επαγγελματικές κατηγορίες. Εμείς σαν διοίκηση, το έχουμε ζητήσει επανειλημμένος για το καλύτερο του Συριανού ποδοσφαίρου να συνεργαστούν και τα υπόλοιπα σωμάτια. Μόνο ενωμένη η Σύρος και στο Ποδόσφαιρο θα κάνει τρελά άλματα προς τα εμπρός. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την νίκη και το Προπονητή».

Επιμέλεια: Γιώργος Σολάρης

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares