Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:30

Μπατίστα, Γκόγκιτς και Γεωργιάδης σε μια συνέντευξη έξω καρδιά… (Δείτε τη! Αξίζει!)

Τι μπορεί να συμβεί από την συνύπαρξη Ντανιέλ Μπατίστα, Σίνισα Γκόγκιτς και Λάμπρου Γεωργιάδη;

Τρεις παίκτες με σπουδαία παρουσία πριν αρκετά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, που αγαπήθηκαν από τους φίλους των ομάδων που αγωνίστηκαν. Τα χρόνια λοιπόν μπορεί να πέρασαν όμως και οι τρεις συνεχίζουν να διδάσκουν ποδόσφαιρο αλλά και ήθος εντός και εκτός γηπέδων.

Έδωσαν μάλιστα το «παρών» στο γήπεδο του Φιλωτίου με την ομάδα παλαιμάχων της Αθήνας, στον αγώνα που έγινε με παλαίμαχους της Νάξου στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη.

Ένα παιχνίδι που το χάρηκαν όλοι όσοι έπαιξαν αλλά και το παρακολούθησαν. Η μεγάλη έκπληξη πάντως από τους τρεις δεν ήταν η παρουσία τους μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε εκεί τους ξέραμε… Η μπάλα που γνωρίζουν και τα γκολ που έχουν πετύχει είναι τόσα πολλά που η ποδοσφαιρική αξία τους δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν μετά το παιχνίδι στη συνέντευξη που έδωσαν. Χαλαροί, άνετοι και με πολύ ωραίο χιούμορ απέδειξαν γιατί συνεχίζουν να παραμένουν στις καρδιές όλων των φιλάθλων, αλλά και γιατί έχουν κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό τους. Δείτε τη συνέντευξη και θα καταλάβετε…

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares