Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 01:08

Ο Χρήστος Ζαχαρίου στο logotypos.gr [vid]

Ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων και επικεφαλής της ακαδημίας Νέος Α.Ο.Σ Χρήστος Ζαχαρίου, μίλησε στο Logotypos.gr και τον Μάκη Πρίντεζη για την αγωνιστική απραξία των παιδιών, αλλά και τις κινήσεις του συνδέσμου.

Πως πέρασαν τα παιδιά την περίοδο του Lockdown;

«Σίγουρα το ζήτημα με τον κορονοϊό που είχε κλείσει τα παιδιά στα σπίτια τους, θα δημιουργήσει πρόβλημα και στις ασχολίες τους, στο σχολείο αλλά και στις συμπεριφορές τους. Τα παιδιά με αυτή την κατάσταση νομίζω πως ολοένα κλείνονται στους εαυτούς τους. Εμείς οι προπονητές, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γονείς, έχουμε την υποχρέωση να τους οδηγήσουμε στην κανονικότητα που βρίσκονταν πριν τον κορονοίο».

Είστε αισιόδοξος για την φετινή αθλητική σεζόν;

« Από τη φύση μας πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Άρα, αυτό θα τηρήσουμε και τώρα. Αισιοδοξούμε για το καλύτερο και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέσα από τις ακαδημίες και τις ομάδες».

Είστε πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών. Πόσα άτομα στηρίζουν αυτό το εγχείρημα;

«Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε πριν από 4 χρόνια. Απαρτίζεται από 48 μέλη. Πρόεδρος είμαι εγώ, αντιπρόεδροι οι Μπάιλας και Γατσέλος, γραμματείς οι Γιώργος Ρούσσος (Ισιδώρου) και Γιώργος Φωτεινιάς, ταμίας ο Μιχάλης ο Μανθόπουλος, και μέλος του Δ.Σ ο Λευτέρης Βελαλόπουλος από την Τήνο».

Ποιος είναι ο στόχος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων;

«Κύριος στόχος του συνδέσμου μας είναι να διασφαλίσει και να υπερασπίσει τα συμφέροντα των διπλωματούχων προπονητών των Κυκλάδων».

Υπάρχει αισιοδοξία ότι το Συριανό ποδόσφαιρο θα το δούμε πιο ψηλά;

«Η προσπάθεια της Ελλάς είναι αξιέπαινη . Ολοι οι άνθρωποι έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Γίνεται μια σοβαρή δουλεία. Νομίζω πως αυτό που άφησαν στη μέση την περσινή σεζόν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία φέτος και η ομάδα θα ανέβει κατηγορία. Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να δούμε το Συριανό ποδόσφαιρο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Την επόμενη πενταετία το ποδόσφαιρο μας θα ανεβαίνει συνεχώς. Μη ξεχνάμε πως έχουμε και πολλά παιδιά από ακαδημίες που έρχονται από πίσω και θα μπορέσουν να βοηθήσουν την κάθε ομάδα που θα βρίσκεται σε μεγάλη κατηγορία».

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares