Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 20:18

Άνω Μερά: Ξεκίνημα με το αριστερό…

ano mera-agiasos-19-5-2012-1

Κακό ξεκίνημα για την Άνω Μέρα σήμερα, η οποία στο ντεμπούτο της, για τα μπαράζ ανόδου στην Δ΄ Εθνική, γνώρισε την ήττα απέναντι στο Όλυμπο Αγιάσου.

Η ομάδα του Νίκου Τζιώβα δεν τα κατάφερε απέναντι σε ένα αντίπαλο, που δεν τρόμαζε κανέναν με την απόδοση του και την ποιότητα του σαν ομάδα, ο οποίος όμως διαχειρίστηκε τον αγώνα έξυπνα και ήταν τελικά η ομάδα που πήρε το πολύτιμο γι αυτήν εκτός έδρας τρίποντο με νίκη 0-2 έναντι των Μυκονιατών.

Είχε Λαλά και καθάρισε…

Syros raouzaios

Με χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησε το ματς με τις δύο ομάδες περισσότερο να προσπαθούν να διαβάσουν η μία το παιχνίδι της άλλης και να χτυπήσουν στα κενά του αντιπάλου. Πιο απειλητικοί οι παίχτες του Ολύμπου οι οποίοι όταν βρήκαν περάσματα προς την περιοχή του Αγγελίδη προσπάθησαν να απειλήσουν αρχικά στο 5΄και αργότερα στο 8΄.

Η μοναδική καλή στιγμή στο 1ο μέρος για την Άνω Μερά ήταν στο 9΄, όταν ο Αμπντούν επιχείρησε ένα άστοχο σουτ.

(0-1) Με το πέρασμα του χρόνου ο Όλυμπος βρήκε περισσότερο χώρο και ενώ προειδοποίησε στο 29΄(δοκάρι από τον Μαλακό), στο 44΄ο κορυφαίος του Ολύμπου και του αγώνα Λαλάς δέχτηκε μέσα στην περιοχή πάσα του Τσιμπούκη, την οποία με περίτεχνη ατομική ενέργεια μετέτρεψε σε γκολ (0-1).

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη δράση με την Άνω Μερά να προσπαθεί να βρει την απάντηση και τον Όλυμπο Αγιάσου να χτυπά συχνά στην κόντρα. Η Άνω Μερά με τον διασωθέντα σήμερα Αμπντούν προσπάθησε επιθετικά και στο 57΄ φωνάζει για χέρι-πέναλτι όταν το φορ των Μυκονιατών σούταρε μέσα σε πλήθος παιχτών. Ο ίδιος παίχτης λίγο αργότερα (70΄) προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ του δεν στάθηκε ικανό να νικήσει τον Καραβασίλη.

ano mera-agiasos-19-5-2012-3

(0-2)Το αποτέλεσμα κλείδωσε στο 76΄, όταν ο ταχύτατος Λαλάς δύήσδησε και πάλι στην περιοχή της Άνω Μερά και ανατραπεί, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σεραφίγκος, όπου με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 0-2 για την ομάδα του.

Δύσκολη συνέχεια για την ομάδα της Μυκόνου, η οποία βάση προγράμματος έχει τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία θα κριθούν όλα, πάντως παίχτες και τεχνικό επιτελείο της Μυκόνου δηλώνουν ότι η χαρά έχει έρθει με την κατάκτηση του φετινού τίτλου και θα συμμετάσχουν στα μπαράζ για την χαρά του παιχνιδιού και ότι γίνει. Άλλωστε η ομάδα της Μυκόνου έχει κατά το παρελθόν αποδείξει ότι είναι ομάδα που της αρέσουν τα δύσκολα.

ano mera-agiasos-19-5-2012-2

Εύσημα για την φιλοξενία…

Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της Άνω Μεράς, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ φιλόξενοι και διευκόλυναν όλους όσους βρέθηκαν ως φιλοξενούμενοι στο όμορφο χωριό της Μυκόνου. Ενδεικτικό της φιλοξενίας είναι ότι παρά την ήττα της ομάδας τους οι παράγοντες της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης κέρασαν τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας με γλυκίσματα και διάφορα άλλα. Αυτό φυσικά οφείλετε στη διοίκηση και στον πρόεδρο κ. Νίκο Κοντιζά.

Διαιτητές: Κάμπαξης, Κωνσταντόπουλος, Τραχάνης.

Άνω Μερά: Αγγελίδης, Τόσκα, Κατρατζόπουλος, Γάτσος, Κεραμιδάς, Ασημομύτης, Μαρτίνος, Ψυχράμης, Αμπντούλ, Κουκάς Ζ.(46΄Κουκάς Μ.), Θεοχάρης (46΄Λάμα).

Όλυμπος Αγιάσου: Καραβασίλης, Σπάκι (85΄Καρέτος), Τσιθριότης (80΄Καλουτζής), Τσαμλάκος, Λίγκος, Τσιμπούκης, Λαλάς, Καζάνης, Βουργουτσης, Μαλακός (85΄Κουρβανιός), Σεραφίγκος.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares