Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 09:57

Αλλαγή σελίδας στον Παμμηλιακό, αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία οι Βογιατζής - Τζαμπαζάκης

Μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις σε επίπεδο προπονητών στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου πραγματοποίησε ο Παμμηλιακός, που ήρθε σε συμφωνία με τους Στέλιο Βογιατζή και Κώστας Τζαμπαζάκη, οι οποίοι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την τεχνική ηγεσία και την οργάνωση όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του συλλόγου.

Με βαρύ βιογραφικό στο ποδόσφαιρο και με τεράστιες προπονητικές επιτυχίες οι άνθρωποι βλέπουν στο πρόσωπο του Στέλιου Βογιατζή τον άνθρωπο που θα αναδομήσει την ακαδημία και το ανδρικό τμήμα, έχοντας στο πλάι του έναν συνεργάτη κάτοχο UEFA A, με επίσης βαρύ βιογραφικό στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τζαμπαζάκη.

Προπονητής των επιτυχιών 

Ο Στέλιος Βογιατζής είναι ένας ''ποδοσφαιράνθρωπος'' με όλη τη σημασία της λέξης, καθώς μετρά περισσότερες από 600 συμμετοχές σαν ποδοσφαιριστής σε εθνικές κατηγορίες, όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με τον Ιωνικό στην Α' Εθνική.

Ως προπονητής έχει επίσης να επιδείξει ένα πολύ μεγάλο και επιτυχημένο βιογραφικό, καθώς έχει στεφθεί πρωταθλητής με Πανελευσινιακό, Περαμαϊκό, Αστέρα Μαγούλας (2 συνεχόμενες χρονιές σε Α κατηγορία και Δ εθνική), κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδας με Αστέρα Μαγούλας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Βύζας, ο Μανδραϊκός, ο Αετός Κορυδαλλού, Ατρόμητος Πειραιά, Αίαντας Σαλαμίνας και Αμπελακιακός. 

Το «κλειδί» στην οργάνωση

Άμεσος και στενός συνεργάτης του Στέλιου Βογιατζή θα είναι ο Κώστας Τζαμπαζάκης, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει διατελέσει προπονητής στον Αίαντα Σαλαμίνας και στον Αμπελακιακό. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές στα αναπτυξιακά τμήματα, αφού έχει σπουδαίο έργο στον Αμπελακιακό και τη Δόξα Σαλαμίνας. Ο κ. Τζαμπαζάκης εκτός από την ευθύνη της εκγύμνασης σε όλα τα τμήματα, θα έχει ένα επιπλέον όλο αυτό της οργάνωσης, καθώς πλέον θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος λειτουργίας στην ακαδημία και το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Οι δύο προπονητές δεν θα είναι μόνοι τους στο τεχνικό επιτελείο του Παμμηλιακού, καθώς ήδη στις πρώτες συζητήσεις που είχαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, έχουν ζητήσει στο τιμ τους ακόμα δύο προπονητές.

Επιτυχία

Για την διοίκηση του Παμμηλιακού και για τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη, η έλευση των δύο προπονητών δεν αποτελεί κάποιου είδους στοίχημα, καθώς οι αλλαγές που θα έρθουν στο σωματείο και ο νέος τρόπος λειτουργείας και προπόνησης στα πρότυπα μεγάλων ακαδημιών, καθιστούν την επιτυχία σχεδόν δεδομένη. 

Πάντως, το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τους δύο προπονητές οι οποίοι προμηνύουν συστηματική και σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, έχοντας ως στόχο να κάνουν κάτι διαφορετικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Μήλο θα τους συνοδεύσει ένα φορτηγό από όργανα και υλικά προπόνησης. 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο ο Στέλιος Βογιατζής, όσο και ο Κώστας Τζαμπαζάκης αφήνουν πίσω τους αρκετές προτάσεις προκειμένου να αποδεχτούν την πρόταση του Παμμηλιακού που αποτελεί μία νέα πρόκληση στην ήδη πλούσια καριέρα τους.

Οι παρουσίαση των προπονητών αναμένεται να γίνει στα τέλη Αυγούστου, καθώς την 1η Σεπτεμβρίου ο Παμμηλιακός της νέας εποχής αναμένεται να πιάσει εντατική δουλειά σε όλα τα τμήματα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares