Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 15:39

Νίκος Χάρος: Ομάδα …συναισθήματος ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” έπιασαν δουλειά και όπως σχεδόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος την αρχή έκαναν με τον αρχηγό της ομάδας, τον Νίκο Χάρο.

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της ορεινής Νάξου για 13η (!) χρονιά αναμένεται να αποτελέσει τον επικεφαλής της προσπάθειας της ομάδας για μια αξιόλογη παρουσία στη Β' Εθνική κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

XAROS NOTARAS
Ο παίκτης – σημαία των Απεραθιτών, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τα Φανάρια μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά για τους στόχους της ομάδας, αλλά και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

  • Μία ακόμη χρονιά με τη φανέλα του ΑΠΑΣ. Τι ήταν αυτό που σε κράτησε;

«Το δέσιμο με την ομάδα και η προοπτική της συμμετοχής σε μια ομολογουμένως πολύ αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται φέτος».

  • Ποιοι είναι οι στόχοι που θέτεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν;

«Είναι νωρίς θεωρώ να μιλήσουμε για στόχους. Το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθειά μας».

  • Πόσο μπορεί να έχεις επηρεαστεί από την αγωνιστική απραξία ενός και πλέον έτους;

«Η αγωνιστική απραξία τη δεδομένη χρονική στιγμή σίγουρα είναι ένα ζητούμενο για όλους τους αθλητές, το οποίο ευελπιστώ με την κατάλληλη καθοδήγηση να ξεπεράσουμε».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares