Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 14:45

Παννάξια στην Δ’ Εθνική…

 n ionia-pannaxiakos-20-5-2012-1

Στην Δ’ Εθνική θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Πανναξιακός αφού σώθηκε και μαθηματικά μετά τον βαθμό που πήρε σήμερα το πρωί στη Νέα Ιωνία επί της ομώνυμης ομάδας με σκορ 1-1.

diktyo

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ μια ομάδα που εκπροσωπεί όλο το νησί της Νάξου... πανν(αξία) με το σπαθί της και με το τσαμπουκά που έδειξαν όλο το χρόνο οι παίκτες της... κατάφερε να πετύχει το στόχο που είχαν θέσει από την αρχή παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος και παράμεινε στη Δ Εθνική....

Επίσης φέτος η ομάδα στέφθηκε και κυπελλούχος Κυκλάδων....

n ionia-pannaxiakos-20-5-2012-2

paros-dolkas-epipla

Στο 1ο ημίχρονο μπήκαν οι βάσεις…

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νέας Ιωνίας ήταν καλύτερη αφού έλεγχε τον χώρο του κέντρου και με καλές επιθέσεις ανησυχούσε την εστία του Θέμελη, μία από αυτές έγινε στο 10ο λεπτό όταν ο Ογμπόε έπιασε κεφαλιά όμως ο έμπειρος πορτιέρο των Ναξίων απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και κόρνερ. Η Νέα Ιωνία είχε και άλλη φάση για να προηγηθεί με τον Άχμετ στο 27ο λεπτό όμως η κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα άουτ. Το γκολ των αθηναίων προήρθε μετά από αδράνεια της άμυνας των Ναξιωτών και ο Άχμετ πλάσαρε κάνοντας το 1-0 για τη Νέα Ιωνία στο 30ο λεπτό. Αυτό το γκολ αφύπνισε τον Πανναξιακό ο οποίος άρχιζε να πιέζει τη Νέα Ιωνία, έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν στο 42ο λεπτό ο Καρούσης έπιασε κεφαλιά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Καρουσης και πάλι, με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

ΛΗΨΗ: ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι…

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες φάνηκαν να μην έχουν τις ίδιες δυνάμεις με το 1ο ημίχρονο, έτσι πέρασε χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης έδωσε το λάκτισμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες του Πανναξιακού όσο και στην Κερκίδα όπου για άλλη μια φορά η παρουσία των Κυκλαδιτών της Αθήνας ήταν ανεπανάληπτη. Η βοήθειά τους σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του Πανναξιακού ήταν πολύ περισσότερο από συγκινητική. Ένα μεγάλο μερίδιο της φετινής επιτυχίας της ομάδας μας ανήκει και σε αυτούς!

Αξίζει να αναφερθούμε και στην παρουσία του κ. Γιώργου Βλαστου, ενός προπονητή που άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας. ο Πανναξιακός, εκτός του ματς με τον Φωστήρα, δεν έχει ηττηθεί σε κανένα άλλο παιχνίδι είτε πρωταθλήματος είτε κυπέλλου. Η Παρουσία του τιμά και αναβαθμίζει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

fila8loi pannaxiakou a8inas-1

Φιέστα στη Νάξο

Την άλλη Κυριακή η διοίκηση αναμένετε να πραγματοποίηση στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλη την Αγίας Παρασκευής, μεγάλη φιέστα για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία με αρκετά happenings αλλά και με τις ακαδημίες της να δίνουν το παρών στο γήπεδο. 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ξάθος, Χρόνης, Καραβίδας (46' Μουζίκης), Βιδάλης, Νταϊφώτης (62' Βουτσίνος), Παυλίδης, Πετούσης, Χαλιμούρδας, Αχμέτ, Βάσος (71' Κίτσος), Όγκμποε.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κολιούσης, Δήμας, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης (66’ Αγγελής), Κουτελιέρης, Σταματίου (46’ Κοττάκης), Πολυκρέτης, Σουσούνης (55’ Κατσάνης Γ.)

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares