Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 12:47

Θετικοί στον κορονοϊό τέσσερις αθλητές της ομάδας πόλο του ΝΟ Σύρου

Τέσσερις αθλητές της ομάδας πόλο του ΝΟ Σύρου ανιχνεύθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά τη συμμετοχή της ομάδας στην  Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση που διαβάσαμε στο syrotoday.gr, αναφέρει:

"Κατόπιν της συμμετοχής της Ανδρικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Σύρου στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας εντοπίστηκαν 4 (τέσσερις) αθλητές μας να είναι θετικοί σε COVID-19.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές συμμετείχαν στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο Όμιλο Αττικής το Σάββατο και την Κυριακή 17 & 18 Ιουλίου 2021 κατόπιν αρνητικού RAPID Test.

Όλοι οι Αθλητές μας που έχουν εντοπιστεί θετικοί είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών και προαστίων και έχουν ήπια συμπτώματα, έχουν ενημερώσει τον ΕΟΔΥ και έχουν τεθεί κατόπιν οδηγιών σε απομόνωση 10 ημερών.

Ελέγχθηκαν εκ νέου όλα τα μέλη της ομάδας προληπτικά ενώ αποφασίστηκε η αναστολή όλων των προπονήσεων και δραστηριοτήτων της ομάδας τουλάχιστον μέχρι την 26η Ιουλίου 2021, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, οι αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα καθώς και οι ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Ν.Ο. Σύρου έχοντας την πλήρη συναίσθηση της υγειονομικής και κοινωνικής διάστασης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προφυλάσσει προληπτικώς τους αθλητές της, τις οικογένειες τους, τους υπαλλήλους της και για το λόγο συμμορφώνεται πλήρως με όλες τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα των οργάνων της πολιτείας".

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares