Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 19:22

Γιώργος Λεονταρίτης: Η Περιφέρεια τήρησε την υπόσχεση της στο έπακρο για το γήπεδο της Σαντορίνης

Στην εκπομπή του Volcano TV ''Τα νέα της Σαντορίνης και των Κυκλάδων'' φιλοξενήθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Μεγάλο μέρος της εκπομπής αφιερώθηκε στο πολυσυζητημένο γήπεδο της Σαντορίνης που θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί μία λύση για να φιλοξενήσει την ομάδα του νησιού που αγωνίζεται στη super league 2.

Απατώντας στα ερωτήματα του Παναγιώτη Μυτιληναίου και του Δημήτρη Πράσσου ο κ. Λεονταρίτης ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τήρησε την υπόσχεση της, εξασφαλίζοντας 250.000€, ενώ όπως είπε αυτό που αναμένεται είναι οι να γίνουν και οι απαιτούμενες ενέργειες από τον δήμο προκειμένου να αρχίσει το έργο.

Επίσης, ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το γήπεδο του Καμαρίου και την κακή κατάσταση που έχει περιέλθει, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε κανένα αίτημα προς την περιφέρεια που να αφορά έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Φυσικά τα 250.000€ δεν είναι ένα ποσό που αρμόζει σε ένα νησί όπως είναι η Σαντορίνη από πλευρά Περιφέρειας, όμως τουλάχιστον ο πρώτο βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης έδειξε ένα έμπρακτο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Σαντορίνης. Δυστυχώς, όμως αυτό το ποσό δεν μπορεί αν φέρει κάποια λύση και αυτό γίνεται εντονότερο με την αποθυμία του δήμου να τηρήσει όσα είχε υποσχεθεί δια στόματος του δημάρχου κ. Αντώνη Σιγάλα.

Ελπίζουμε, οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν κουράγιο και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, που φαίνεται μοναχική.

Δείτε τι είπε ο κ. Λεονταρίτης στο Volcano TV:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares