Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 20:13

Μανώλης Μπαρδάνης: Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον coach Αθανασιάδη, επιβάλλεται ένα προπονητήριο στο νησί [vid]

Άνθρωποι του τόπου, οι οποίοι αγαπούν το μπάσκετ ήρθαν πριν από τρία χρόνια στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” για να βάλουν κι εκείνοι το λιθαράκι τους ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Ώπερ και εγέννετο… Ο στόχος της ανδρικής ομάδας της ορεινής Νάξου επετεύχθη και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής τα τελευταία χρόνια προοδεύουν.

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση αποτέλεσαν το τρίπτυχο της επιτυχίας για τους Απεραθείτες, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό κι όλα αυτά μαζί να οδήγησαν τους “ορεινούς” σε μια ακόμη ονειρεμένη χρονιά, κάτω από αντίξοες συνθήκες με την πολύμηνη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένας άνθρωπος που συνέβαλε στα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί αυτό το κλίμα και να γίνει η …υπέρβαση είναι ο Μανώλης Μπαρδάνης. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΑΣ μίλησε μετά το τέλος του τελικού του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Νάσσο Βλάχο κι αφού μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες της ομάδας του για την κατάκτηση του τίτλου, όσο και σε αυτούς του ΑΟ Πάρου για τη συμμετοχή τους στον τελικό, αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Αθανασιάδη, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο και τη Νάξο για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κατερίνη.

«Δυστυχώς κλείνει ένας κύκλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαρδάνης και πρόσθεσε: « Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας η απώλεια του coach Αθανασιάδη, ο οποίος βρίσκεται κοντά μας περίπου τρεισήμισι χρόνια. Κατά την διάρκεια αυτών καταφέραμε να κάνουμε τεράστια βήματα στα αναπτυξιακά μας τμήματα, στις ακαδημίες. Όπως και να έχει του αφιερώνουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη του συλλόγου. Φεύγει, αλλά η πόρτα μένει πάντα ανοιχτή. Επίσης, τον τίτλο αυτό τον αφιερώνουμε στον πρόεδρο Φρέντυ Κρητικό που έχει πασχίσει τα τελευταία χρόνια».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να …κτυπήσει το καμπανάκι προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή ενός ακόμη κλειστού γηπέδου στο νησί της Αριάδνης: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να δουν και ο Δήμος και η Περιφέρεια να γίνει ένα προπονητήριο άμεσα. Έχουμε ανάγκη ένα ακόμη κλειστό γήπεδο στη Νάξο».

Το σχετικό βίντεο:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares