Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 23:44

Αθανασιάδης: Αιχμές για αξιοκρατία!

ATHANASIADHS STON PAGKO

Την Κυριακή η Μύκονος γνώρισε μια... καταδικαστική ήττα (3-1 από τον Ελπιδοφόρο), η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ως συνέπεια οι νησιώτες την επόμενη σεζόν να αγωνίζονται στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων. Όπως καταλαβαίνει κανείς η απογοήτευση είναι το συναίσθημα που έχει σκεπάσει το στρατόπεδο του συλλόγου.

Syros raouzaiosΕνδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο προπονητής των ''κυανόλευκων'', Γιώργος Αθανασιάδης αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την απόδοση ορισμένων ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές. Αρχικά ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού τόνισε: ''Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Από εκεί πέρα, οφείλουμε να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Εφόσον την προσεχή Κυριακή οι ισχυρές ομάδες αποδείξουν ότι αγωνίζονται αξιοκρατικά θεωρώ πως έχουμε ελπίδες. Πιστεύω ότι αυτό που μας έλειπε ήταν μια νίκη με δεδομένο ότι οι 39-40 βαθμοί θα ήταν αρκετοί για πετύχουμε το στόχο μας. Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν στα τελευταία ματς δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να φτάσουμε στην συγκομιδή εκείνη, με την οποία θα εξασφαλίζαμε την σωτηρία''. 

''Σταθήκαμε άτυχοι''

Για να προσθέσει στην συνέχεια: ''Στα τελευταία 6 παιχνίδια σταθήκαμε άτυχοι καθώς πολλοί τραυματισμοί και διάφορες άλλες ατυχίες με απώλειες παικτών δεν μας επέτρεψαν την διεκδίκηση βαθμών στα κρίσιμα παιχνίδια. Στηριζόμενοι σε 12 ποδοσφαιριστές και 4 του εφηβικού τμήματος πειραματιστήκαμε σε διάφορες θέσεις (βλέπε Θεοδώρου επιθετικός). Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που πραγματοποίησαν όλο το χρόνο''. Στον επίλογο του ο έμπειρος τεχνικός  παρέθεσε ένα ουτοπικό ερώτημα υποστηρίζοντας:'' Έχω μόνο μια απορία... Γιατί θα πρέπει να υποβιβαστεί η ομάδα των Μελισσίων'';

 Kυριάκος Παντζαρίδης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares