Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 22:13

ΑΕ Μυκόνου: Μένει στην τεχνική ηγεσία ο Παχατουρίδης, ''Μυκονιάτης'' και ο Σάκης Τσιώλης (το τεχνικό επιτελείο)

Το τεχνικό επιτελείο που θα αναλάβει την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδας ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Μυκόνου.

Ο Σάκης Τσιώλης, παραμένει στον σύλλογο, ως τεχνικός σύμβουλος που θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή Θεοφύλακτο Παχατουρίδη. Άλλωστε το δίδυμο Τσιώλη - Παχαρτουρίδη απέδειξε την προηγούμενη σεζόν ότι συνδυάζουν ένα άριστο από όλες τις απόψεις τιμ.

Στην ανδρική ομάδα πλέον το πόστο του γυμναστή αναλαμβάνει ο Μάκης Πούλος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Συλιστριαδης Αγγελίδης.

Δείτε την ανακοίνωση και αναλυτικά όλα τα μέλη του τιμ:

Η Α.Ε. Μυκόνου ανακοινώνει το τεχνικό Τιμ που θα αναλάβει τη νέα σεζόν τις τύχες της ανδρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος .

Ιδιαίτερη τιμή και φέτος να έχουμε κοντά μας τον κ. Σάκη Τσιώλη ως τεχνικό σύμβουλο για τη λειτουργία της ομάδος και προπονητή τον κ. Θεοφύλακτο Παχατουρίδη !

Γυμναστής αναλαμβάνει ο κ. Μάκης Πούλος, επί χρόνια με έργο προπονητής στη Μύκονο και προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο κ. Συλιστριαδης Αγγελίδης .

Φυσικοθεραπευτης της ομάδος για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο κ. Γιωργος Ανδρεαδέλης και φροντιστές ο κ. Γιώργος Κουκάς και ο κ. Ελτινορ Μεζακου

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους !!!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares