Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 15:22

Γιάννης Καρπαθάκης: Θα είναι πολύ δυνατό το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής

Ο Γιάννης Καρπαθάκης είπε το ''Ναι'' στη Σαντορίνη και είναι έτοιμος για το  επόμενο βήμα στην καριέρα του που θα είναι παράλληλα και το πρώτο εκτός του νησιού που κατάγεται, τη Ρόδο.

Ο Ροδίτης κεντρικός αμυντικός έρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στη football league  με τον Ιάλυσο, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα πάνω του.  

Γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ιάλυσου, όπου αγωνίστηκε για χρόνια, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε και από τον Διαγόρα Ρόδου, όπου μεταξύ του 2017 και του 2020 πανηγύρισε δύο (2) ανόδους.

Εμείς, βρήκαμε τον Γιάννη Καρπαθάκη και του αποσπάσαμε τις πρώτες του δηλώσεις για την απόφαση του να συνεχίσει στη Σαντορίνη:

«Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Θεωρώ τη Σαντορίνη μια αξιόλογη ομάδα! Χαίρομαι που θα ανήκω στην "οικογένεια" της Σαντορίνης. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι σαν ομάδα να πετύχουμε τον στόχο μας!».

KARPATHAKIS

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ο Γιάννης Καρπαθάκης προβλέπει να είναι πολύ δυνατό, εξηγώντας τους λόγους:

«Πιστεύω πως φέτος θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το πρόβλημα που υπήρξε με τις αδειοδοτήσεις και τις μεταγραφές στην σούπερ λιγκ 2. Λόγω αυτού πολλοί δυνατοί ποδοσφαιριστές, καλώς η κακώς λόγω ηλικίας επέλεξαν ομάδες Γ' Εθνικής».

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares