Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 13:41

Ορφανίδης: Θα κερδίσει πάλι η... Μπαρτσελόνα!

 orfanidis-rodos

Μόλις μια αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο τα πράγματα για την Ρόδο όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι αρκετά δύσκολα.

Syros raouzaiosΤην Κυριακή τα ”Ελάφια” παρότι πέτυχαν μια τεράστια ανατροπή σε βάρος των Τραχώνων (2-1), δεν ευνοήθηκαν από τα υπόλοιπα αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι τόσο το Μελίσσια όσο και το Περιστέρι κατέκτησαν βαθμούς. Άπαντες στο στρατόπεδο του νησιώτικου συλλόγου αναγνωρίζουν για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία θα πρέπει να συμβεί ένα μικρό θαύμα. Όπως καταλαβαίνει κανείς η απογοήτευση είναι λογικό να επικρατεί στις τάξεις του σωματείου. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των ”πρασίνων”, Σάββας Ορφανίδης, επισημαίνοντας πως η ”Μπαρτσελόνα θα κερδίσει και πάλι”!.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός έχουν ως εξής:” Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία που προς τιμήν της αγωνίζεται και ”χτυπάει” όλα τα παιχνίδια στα ίσια κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει από τα γειτονικά σωματεία. Εμείς θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι μπορούμε και την τελευταία αγωνιστική αλλά”. Τόνισε αρχικά για να προσθέσει στην συνέχεια:” Eχω την αίσθηση ότι στην χώρα που ζούμε και με το τρόπο που διεξάγονται αυτές οι τελευταίες αγωνιστικές δε πρέπει να τρέφουμε καμία ψευδαίσθηση, διότι η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει πάλι είτε παίξει καλά είτε όχι”!

Μόλις μια αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο τα πράγματα για την Ρόδο όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι αρκετά δύσκολα. Την Κυριακή τα ”Ελάφια” παρότι πέτυχαν μια τεράστια ανατροπή σε βάρος των Τραχώνων (2-1), δεν ευνοήθηκαν από τα υπόλοιπα αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι τόσο το Μελίσσια όσο και το Περιστέρι κατέκτησαν βαθμούς. Άπαντες στο στρατόπεδο του νησιώτικου συλλόγου αναγνωρίζουν για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία θα πρέπει να συμβεί ένα μικρό θαύμα. Όπως καταλαβαίνει κανείς η απογοήτευση είναι λογικό να επικρατεί στις τάξεις του σωματείου. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των ”πρασίνων”, Σάββας Ορφανίδης, επισημαίνοντας πως η ”Μπαρτσελόνα θα κερδίσει και πάλι”!.</p>
<p>Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός έχουν ως εξής:” Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία που προς τιμήν της αγωνίζεται και ”χτυπάει” όλα τα παιχνίδια στα ίσια κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει από τα γειτονικά σωματεία. Εμείς θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι μπορούμε και την τελευταία αγωνιστική αλλά”. Τόνισε αρχικά για να προσθέσει στην συνέχεια:” Eχω την αίσθηση ότι στην χώρα που ζούμε και με το τρόπο που διεξάγονται αυτές οι τελευταίες αγωνιστικές δε πρέπει να τρέφουμε καμία ψευδαίσθηση, διότι η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει πάλι είτε παίξει καλά είτε όχι”!</p>
<p><strongΕπιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης</strong></p>
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares