Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 20:48

Νέα ποδοσφαιρική πορεία για τον Κώστα Κωτσαρή: «Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»

Αλλαγή πορείας στην ποδοσφαιρική καριέρας του Κώστα Κωτσαρή, ο οποίος κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον θα υπηρετήσει τον τελευταίο του σταθμό, τον ΠΑΣ Νάξου από το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο χαρακτήρας του και οι γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, έφεραν την πρόταση του ΠΑΣ Νάξου, καθώς όπως τονίζεται στον σύλλογο υπάρχει απόλυτη ταύτιση φιλοσοφίας. Ο ίδιος αποδέχτηκε αυτή την πρόταση και πλέον ετοιμάζεται για την ''ανατολή'' της νέας του καριέρας, καθώς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Σκούνα στην ανδρική ομάδα, όπως και τις Κ16 και Κ18.

Στις πρώτες του δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣ Νάξου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Κώστας Κωτσαρής δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. 

Αναλυτικά, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ έστω και αν αυτό γίνεται από το πόστο του βοηθού προπονητή και όχι για να αγωνιστώ όπως έκανα όλα τα προηγούμενη χρόνια.

Βάζοντας τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ήθελα πολύ να ξεκινήσω κάτι καινούργιο και ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε αυτό το νέο ταξίδι.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Σκούνα ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος και φυσικά με όλη την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και μια καλή αγωνιστική χρόνια για την ομάδα μου και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες!»

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares