Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 01:50

Πανναξιακός κόντρα σε όλους, παραμονή και 5η θέση!

PANNAXIAKOS-SANTA PANYGIRIA

Με νίκη 1-0 κατά της Αγίας Παρασκευής κατακτώντας παράλληλα την 5η θέση του 8ου ομίλου, ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Πανναξιακός.

Syros raouzaiosΟι «ψυχωμένοι» Ναξιώτες δεν χάλασαν το αήττητο σερί που κρατούν από την 1η Απριλίου, όπου μετά την πρόσληψη Βλαστού «πήγαν τρένο» πανηγυρίζοντας την σωτηρία τους και την κατάκτηση της 5ης θέσης, όντας η μοναδική από τις πέντε (5) νησιώτικες ομάδες του 8ου ''νησιωτοφάγου ομίλου'' που θα συνεχίσει και του χρόνου στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Περίπατος παρά το μικρό σκορ

Ο σημερινός αγώνας εξελίχθηκε σε ένα εύκολο απόγευμα για τον Πανναξιακό, που δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από την Αγία Παρασκευή, η οποία εδώ και καιρό δοκιμάζει νεαρά παιδιά, χτίζοντας την ομάδα της για την νέα σεζόν.

Το γκολ της νίκης του Πανναξιακού (1-0) ήρθε στο 28΄όταν ο αρχηγός της ομάδας Κατσάνης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά με τον Τασσιόπουλο να κάνει λάθος εκτίμηση και ο Καρούσης, που παραμόνευε να πετυχαίνει με πλασέ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού είχαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, της οποίες όμως βασιζόμενοι στο 1-0 σπατάλησαν.

Φιέστα 

Δεόντως, με ρίψη βεγγαλικών και χειροκροτώντας τους πρωταγωνιστές της ομάδας τους το γιόρτασαν οι φίλοι του Πανναξιακού, οι οποίοι πριν την έναρξη του αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της ομάδας, που πέτυχε τον στόχο της παραμονής και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η γιορτή συνεχίζετε μέχρι πρωίας στο νυχτερινό κέντρο ''DAY NIGHT''.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής και οι παίχτες της ομάδας έκαναν δηλώσεις στο s.c, τις οποίες θα δείτε σε επόμενες δημοσιεύσεις μας.

 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Κατσάνης (85’ Κοττάκης), Καζανάς, Δήμας, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (55’ Αγγελής), Στάμος (66’ ΠΟλυκρέτης Κ.), Πολυκρέτης Μ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τασσιόπουλος, Κότσης (85’ Τσοχαντάρης), Δελαρδάς, Μιχαηλίδης, Μιχελής, Καρατζάλος, Θανασόπουλος (65’ Μεϊμάργλου), Ρέτζης, Κόφφας, Τσιούτσας, Λίνας (65’ Λαμπρινάκος)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares