Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 17:52

Με βλέψεις πρωταθλητισμού στη Δάφνη Λιβανάτων οι Άγγελος Σταμούλης και Ηλίας Ταμάμης

Ομάδα που κερδίζει δεν «σπάει» ποτέ, αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξει γήπεδο. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση των Άγγελου Σταμούλη και Ηλία Ταμάμη, οι οποίοι μετά το «διαζύγιο» τους με την Ελλάς Σύρου έγιναν μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων εντός και εκτός Κυκλάδων.

Τελικά, η απόφαση τους ήταν η συνέχιση της κοινής ποδοσφαιρικής τους πορείας στη Δάφνη Λιβανάτων, μία ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Φθιώτιδας και την άνοδο στη Γ΄Εθνική. 

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνται «μπαρουτοκαπνισμένοι» όσο αφορά την εμπειρία τους σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους και αναμένεται να έχουν ηγετικό ρόλο στην Δάφλη Λιβανάτων και γιατί όχι να την πάρουν απο το χέρι και να την οδηγήσουν στην Εθνική Κατηγορία. 

Ταμάμης και Σταμούλης, κατέχουν ένα μοναδικό ρεκορ, καθώς στο παρελθόν έχουν συνυπάρξει ποδοσφαιρικά σε ακόμα 5 ομάδες. Συγκεκριμένα σε ΑΟ Σύρου, Ελλάς Σύρου, Αταλάντη, Καμμένα Βούρλα και στη Δ΄Εθνική στον Αδρούτσο Γραβιάς.

Πριν λίγο η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε τους δύο ποδοσφαιριστές, γράφοντας:

Ηλίας Ταμάμης:
Αλλη μια απόκτηση για την ομάδας μας!
Στο δυναμικό της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Ηλιας Ταμαμης που αποκτήθηκε από την Ελλάς Σύρου!
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια
 
Άγγελος Σταμούλης:
Το διοικητικό συμβούλιο της Δαφνης Λιβανάτων ανακοινώνει την απόκτηση του Αγγελος Σταμουλης ο οποίος τις προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΠΟ Ελλάς Σύρου.
Καλή ποδοσφαιρική σεζόν
 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares