Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 21:59

Συγχαίρει τους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων και ειδικά τον δικό του Λάμπρο Λέκκα ο ΠΑΣ Νάξου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ειδικά, συγχαίρουμε και νιώθουμε υπερήφανοι για το δικό μας παιδί τον Λάμπρο Λέκκα που πέτυχε την εισαγωγή του σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία αφού αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας.

Η επόμενη μέρα για τα παιδιά μας σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά - παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία - την επιτυχία των παιδιών τους, αλλά και των εκπαιδευτικών που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες τους σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μία ατυχία γίνεται προσωρινή όταν, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares