Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 16:07

Προπαιδικό: ΑΟ Τήνου - ΑΟ Πάγου Βήσσα

pro-aot-pagos-27-5-2012-1

Για το προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, διεξήχθη χτες Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Τήνου ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Τήνου και του ΑΟ Πάγου Βήσσα.

Syros raouzaios Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τους μπόμπιρες. Το θέαμα και οι προσπάθεια που κατέβαλαν τους αντάμειψε και τα χειροκροτήματα ήταν πολλά για όλους.

Πολλά δικά μας συγχαρητήρια και στις ομάδες που έχουν αυτά τα τμήματα και προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να μεταγγίσουν στα νέα παιδιά, πρώτα απ όλα… την ιδέα του αθλητικού και του ομαδικού πνεύματος!

Η συριανή ομάδα πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 όταν στο 55` ο Κοτσιπετσίδης έκανε σέντρα από τα αριστερά στον Μαραγκό Α αυτος με τη σειρά του πάσαρε στον Φώσκολο Ι ο οποίος με σούτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

pro pagos vissas 2012 stin tino

 

Πλέον ο ΑΟ Πάγου Βήσσας είναι στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 6 βαθμούς έναντι μηδενός του χτεσινού αντιπάλου που παραμένει ουραγός μετά από τέσσερα ματς.

pro-aot-pagos-27-5-2012-4

AO Τήνου: Βοϊνας, Κομνος, Δενεκαριας, Μπινιακου, Στεφανης, Κελαδιτης, Βιδαλης, Ξενοπουλος, Μουσαϊ, Διαμαντοπουλος, Αρμαος, Μιτσολαρι, Μπερια, Παλαμαρης, Γιανοπουλος, Κουρτι, Καμολινος, Πετροπουλος.

 

ΑΟ Πάγου Βήσσα: Μαυρακης Ε., Πολιτης Ε., Μαυρακης Ε., Καραβελας Π., Ρουσσος Γ., Φωσκολος Ι., Περρης Γ., Τσιολης Π., Κολοκοτρωνης Ν., Κοτσιπετσιδης Δ., Ρουσσος Ι. Παναγιωτου Π.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares