Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 19:50

Ο ΑΟ Σερίφου ήταν ο νικητής! Προσπάθειες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ

serifos-perseas-15-3-2012-3

Κατά την διάρκεια εορτών  ή διακοπών στο νεόδμητο γήπεδο της Σερίφου το οποίο είναι με φυσικό χλοοτάπητα!!! διοργανώνονται φιλικοί αγώνες.

Ο ΑΟ Σερίφου (ΑΟΣ για τους ντόπιους), αντιμετωπίζει συνήθως τις σερφιώτικες ομάδες της Αθήνας, Περσέα ή Πάνω Χώρα, αλλά κάποιες φορές την μικτή ομάδα Σερφιωτων Αθήνας.

Πρόσφερα έγινε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Περσέα. Ο ΑΟΣ ήταν ο νικητής αφού επικράτησε με σκορ 7-3 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Σοφοκλής Μποφίλιος, ο Ράμπιας Γιάννης και ο Παρίσης Κοσμάς από ένα γκολ και το μεγάλο κανόνι στην επίθεση, ο Ρώτας Μιχάλης σημείωσε τρία γκολ. Από τον Περσέα ο Αντωνακάκης σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδα του και τα υπόλοιπα οι Λιβάνιος και Σκούρας.

serifos-perseas-15-3-2012-4

ΑΟ Σερίφου: Μουστάκας Μιχάλης, Γερονταρης Φραγκίσκος, Ρωτας Δημήτρης, Γερονταρης Γιάννης, Βαλσαμάκης Κοσμάς, Άγγελος Μόσχος, Ρωτας Μιχάλης, Μαγουλας Αντώνης, Μποφιλιος Σοφόκλης, Ραμπιας Γιάννης, Παρισης Κοσμάς.

Περσέας: Ταβανιώτης, Ρώτας, Αντωνακάκης, Χρυσαφίλης, Καλλέργης, Λιβάνιος, Σκούρας, Παρασίδης, Αραβαντινός, Λιβάνιος, Κατσαρός.

ao serifou-perseas2

Η διοίκηση του ΑΟ Σερίφου έχει αρχίσει ήδη προσπάθειες έτσι ώστε στο νέο πρωτάθλημα να πάρουν μέρος σε κάποιον από τους ομίλους της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αν τελικά, όπως φιλολογείτε, έχουμε όμιλο Ίου, Σαντορίνης και Μήλου, ο ΑΟ Σερίφου θα μπει σε αυτόν τον όμιλο αφού η ακτοπλοϊκή σύνδεση με αυτά τα νησιά είναι εφικτή.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πανσιφνιακός έκανε γνωστή την πρόθεσή του να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με έδρα την Μήλο.

neo gipedo serifou2

Ο ΑΟ Σερίφου όπως προείπαμε δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έδρα του αφού το γήπεδο του έχει φυσικό χλοοτάπητα, είναι περιφραγμένο και αυτές τις μέρες θα είναι έτοιμα και τα προκάτ αποδυτήρια γηπεδούχων, φιλοξενουμένων και διαιτητών. Ότι δηλαδή ζητάει η προκήρυξη της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα μιλάμε για όμιλο 9 ομάδων που θα είναι: Πανθηραϊκός, Θύελλα, Πύργος, Λάβα και Καρτεράδος από Σαντορίνη, ΑΣ Ίου από το νησί του Ομήρου, Παμμηλιακός από Μήλο, Πανσιφνιακός από Σίφνο και ο ΑΟ Σερίφου.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη το sportcyclades θα σας ενημερώσει, όπως πάντα έγκυρα και έγκαιρα.

neo gipedo serifou1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares