Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 22:23

Επενδύει στο ταλέντο του Άγγελου Βαμβακούση η Σαντορίνη και εκείνος είναι έτοιμος να την δικαιώσει

Φωτογραφία: Δημήτρης Κολλημένος Φωτογραφία: Δημήτρης Κολλημένος

Η μη συμμετοχή της ομάδας της Σαντορίνης στη Super League 2 ή ακόμα και αποκλεισμός της από το κύπελλο Ελλάδας αποτελούν για κάποιους ψεγάδια, όμως στην πορεία της ομάδας των Κυκλάδων υπάρχουν και θετικά σημεία τα οποία αρκετοί αγνοούν, αλλά εμείς οφείλουμε να επισημάνουμε.

Άκρως θετική εικόνα είναι αυτή της συμμετοχής του 16χρονου, Άγγελου Βαμβακούση στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι και το ντεμπούτο του που έκανε στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να δώσει ευκαιρίες στα παιδιά της Σαντορίνης, ώστε να αξιολογηθούν και να πάρουν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Παντέλης.

Και ο Άγγελος Βαμβακούσης, την άρπαξε την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στα φιλικά του Καρπενησίου είχε πολύ καλή παρουσία, σκόραρε με τη Μύκονο και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Πολύ θετική όμως ήταν και η παρουσία του στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική, όπου στο 71' να περάσει στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν.

Ο πρώην αρχηγός της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία της playland και τα αγωνιστικά τμήματα του Πανθηραϊκού έχει πλέον τον δρόμο ανοιχτό μπροστά του και γιατί όχι φέτος να είναι η δική του χρονιά.

Και για όσους δεν γνωρίζουν ο Βαμβακούσης κατέχει ένα άτυπο ρεκόρ, καθώς στα 14 του χρόνια είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός μέσα στο γήπεδο του Φωστήρα, όταν είχε αγωνιστεί ως αλλαγή με την τότε ομάδα του τον Πανθηραϊκό.

Πάντως, στα λίγα λόγια που μας είπε ο νεαρός φάνηκε αρκετά προσγειωμένος και με πίστη στην ομάδα ότι φέτος θα κάνει και πάλι πορεία πρωταθλητισμού.

«Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας στις προπονήσεις ώστε να δεθούμε ακόμα περισσότερο και πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουμε». 

Ερωτώμενος αν είναι έτοιμος να προφέρει της υπηρεσίες του στην ομάδα είπε: «Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει. Εγώ από την πλευρά μου, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία και όποτε χρειαστεί θα βοηθήσω και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares