Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 11:55

Ο καταξιωμένος προπονητής Μάκης Μπαλαγιάννης στην τεχνική ηγεσία του ΑΣ Ίου

Ο πολύπειρος καταξιωμένος προπονητής, Μάκης Μπαλαγιάννης τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΑΣ Ίου και πλέον αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία όλων των τμημάτων του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο γνωστός στις Κυκλάδες από το πέρασμα του από τον ΑΟ Τήνου (2005-2006) και τον Αστέρα Κορθίου (2009-2010) είναι κάτοχος UEFA B' με σπουδές στην Αμερική, όπου απέκτησε το δεύτερο δίπλωμα προπονητικής.

Οι άνθρωποι του συλλόγου με την αρωγή της Βασιλικής Πετρίδου είναι αποφασισμένοι να αναβαθμίσουν όλα τα τμήματα και μετά από προσεκτικές κινήσεις έφτασαν στο πρόσωπο του Μάκη Μπαλαγιάννη, που έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και πολλές παραστάσεις στον χώρο.

Μιλώντας στο sportcyclades.gr, ο  Μάκης Μπαλαγιάννης τόνισε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία, ενώ αυτό που έπαιξε ρόλο στο να πει το ναι ήταν το πλάνο που του παρουσιάστηκε: «Μετά από πρόσκληση της κυρίας Πετρίδου και του ΑΣ Ίου, κατάλαβα ότι υπάρχει ένα σοβαρό πλάνο, αποδέχτηκα την πρόταση τους και έρχομαι στις Κυκλάδες μετά από 10 χρόνια να κάνουμε κάτι σωστό και σοβαρό. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, όπως άλλωστε κάνω πάντα και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων της διοίκησης». 

Ο νέος τεχνικός του ΑΣ Ίου είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, εφαρμόζοντας νέες μεθόδους και τεχνικές στην προπόνηση του. Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και τις άμεσα επόμενες ημέρες θα μπουν στις προπονήσεις και τα τμήματα της ακαδημίας.

Το βιογραφικό του Μάκη Μπαλαγιάννη:

FOOTBALL CAREER page 0001FOOTBALL CAREER page 0002FOOTBALL CAREER page 0003

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares